2777
2789
عنوان

ینی به شوهرم علاقه داره

969 بازدید | 83 پست

ماه قبل شوهرم تو کوچه دختر حدود ۱۶ساله ایی رو بهم نشون داده گفته اینو میشناسی گفتم نه چطور. گفت این بچه انقد به من زل میزنه هروقت منو میبینه ک خودم خجالت میکشم منم گفتم ولش بچس تا اینگه امروز جلو در پارکینگ شوهرمو تو ماشین دید بهش سلام کرد و رفت داخل منو شوهرمم هاج واج مونده بودیم . خیلی فکرم مشغول شده نمیتونم بخابم. چرا ب من سلام نکرد ینی چی این کار چرا هرجا شوهرم میره اونم هس

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳خب حتما از طرف پنجره شوهرت رد میشده سلام کرده

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

عنترخانم اره سنش میخوره عشق کاذب بگیرتش

شما اهمیت نده دو روز دیگه میره عاشق یکی دیگه میشه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

شفا بده 

عاخه بچه مورچه میخاد چیکار کنه شوهرت

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

فکرتو درگیر نکن فنچه هنوز🤗

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍