2777
2789
عنوان

ماهی که فولیکول نداشتم باردار شدم

130 بازدید | 17 پست

دکتر گفته بود فولیکول غالب ندارم اما همون ماه باردارشدم گرچه سقط شد 

حالا دوماهه با دارو فولیکول های خوبی دارم آمپول آزاد سازی هم میزنم شوهرم آزمایشش همه چیز عالیه اما باردار نمیشم چرا آخه..؟

ده روز از آمپول گذشته بی بی دیروز منفی 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون ماه بی خیال بودی استرس خیلی تاثیر داره

نمیدونم بارداری‌های قبلی با یه ورق لتروزول بدون آمپول آزاد سازی باردارمیشدم 

بنظرم آندومترم پایینه 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

استرس نداشته باش بیخیال شو حتماً میشی 

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

شاید ضعیفی یا شوهرت

نه شوهرم پارسال رفت عمل واریکوسل داشت خرداد آزمایش داد همه چی عالی نوشته بود

شما چند ساعت بعد آمپول رابطه داشتین؟ دکتر بهم گفت۱٠ساعت بعدش ولی من۹ساعت بعدش رابطه داشتم

من دوتا آمپول به فاصله دو روز زدم 

از آمپول اول تقریبا ۲۶ ساعت بعدش اقدام داشتم دکتر گفته بود تا ۳۶ ساعت بعدش تخمک آزاد میشه 

منم اول ماه لتروزول خوردم‌ ولی فکر نکنم باردار باشم دو سه روزه لک میبینم

چندروز به‌موعدت مونده؟

من هنوز۱۲ساعت از آمپولم نگذشته درد دارم

طبیعیه داره آزاد میشه یک شب درمیون اقدام کن با یه ساعت این ور اون ور چیزی نمیشه