2777
2789
عنوان

ینی به شوهرم علاقه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 83 پست

بستگی به نوع فکر اون دختر داره .بعضی دخترها چیزی حالیشون نیست تو اون سن ولی بعضیا خوب میفهمن.

الان مثلا من که هفده سالمه ،دوستای هم سن من حالیشونه که نباید با یه مرد زن دار دوست بشن .ولی بعضیا هنوز تو بچگیشون غرقن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس صحبت کن با دختره  برات صلوات فرستادم

بره بگه چی  🤔

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
بیخیال بابا دوستِ یکی از دوستای من برگشته گفته عاشق شوهر فلانی شدم(شوهرمن)من هیچ عکس العملی نشون ند ...

چقدرمردم پرروشدن من باهمسرم وایستاده بودم یکی ازفامیلاشون همش برمیگشت نگاهش میکردیجوری نگاهش کردم رفت دخترک پررو

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
بیخیال بابا دوستِ یکی از دوستای من برگشته گفته عاشق شوهر فلانی شدم(شوهرمن)من هیچ عکس العملی نشون ند ...

دلم میخاد گریه کنم برا اولین بار تو زندگیم حسودی کردم

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

بیخیال تا شوهرت حرکتی نزنه اتفاقی نمیوفته نوجوونه دو روز دیگه از سرش میپره همه ما تجربه داشتیم که روی افراد سن بالا کراش داشته باشیم تو بچگی ولی الان چقد برامون مسخرس و بهش میخندیم 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
چقدرمردم پرروشدن من باهمسرم وایستاده بودم یکی ازفامیلاشون همش برمیگشت نگاهش میکردیجوری نگاهش کردم رف ...

بخدا این مستقیم برگشته به دوستم گفته عاشق فلانی شدم

یه بارم دوستم پیشم بود اون دختره بهش زنگ زد

پشت گوشی به دوستم میگفت به من بگه یکی کپ شوهرمو براش پیدا کنم

منم برگشتم گفتم عزیزم نیست دیگ همین یکی بود ک مال من شد

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀
دلم میخاد گریه کنم برا اولین بار تو زندگیم حسودی کردم

ای جانم عزیزم

مهم اینه شوهر توعه

کنار توعه

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

شونزده ساله كجابچس😳😳من خودم شونزده سالم بودعاشق شوهرم شدم كه ٢٦سالش بود.الان دخترعموي من ١٦سالشه بانصف پولداراي شهرمون دوسته حتي بازن وبچه دارش.چرايهوفازروشنفكري برميدارين.من شونزده ساله وپونزده ساله ديدم كه به دايي و...داره خوشگذروني ميكنه وفجيعاًعاشقه .همين دخترعموي من چشمش دنباله شوهره منه بااين سنش.كي گفتن بچن نه والاخيلي هم ميفهمن خيلي هم گرگن

arsalanفندق مامان💋
بخدا این مستقیم برگشته به دوستم گفته عاشق فلانی شدم یه بارم دوستم پیشم بود اون دختره بهش زنگ زد پش ...

این دخترکه میگم خوشگلم بود میگن نگاه باباش بزورمیکنه همه میگن من ازشوهرم سرترم ولی نمیدونم چرااونجوری نگاه میکردحتی شوهرم گفت ببین این چرااینجوری نگام میکنه من تعجب کردم چنان چشم غره رفتم براش متوجه شدداشت میرفت خداشفاشون بده

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)