2777
2789
عنوان

ینی به شوهرم علاقه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 83 پست

بعید نیست  ما یه معلم ریاضی داشتیم دبیرستان دوستم عاشقش شده بودناجور میگفت دست خودم نیست

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال بابا

دوستِ یکی از دوستای من برگشته گفته عاشق شوهر فلانی شدم(شوهرمن)من هیچ عکس العملی نشون ندادم

مهم اینه شوهرم عاشق منه

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

اره منم دبیرستان بودم یه دوست داشتم یه سال هم ازمن کوچیکتربودریزه میزه بودبعدیه اقایی سرویسشون بودمتاهل،اینم عاشق اون شده بود،ماهم میگفتیم اون اقاهه فک میکنه یه بچه معصوم وهرروزمیاره مدرسه نمیدونه تودل این بچه معصوم چخبره

ولش کن یه دختر بچه 16 سالس که تو تصوراتش شوهرتو برای خودش عزیز دونسته یک مدت که ازش بگذره رفع میشه شوهرت بهت گفته که این بچه اینطوریه پس واسه همسرت هیچ اهمیتی نداره شمام سخت نگیر که شوهرت فک کنه به یه بچه 16 ساله حسادت کردی فقط به همسرت بگو اصلا نه جواب سلامشو بده و نه اهمیتی بهش بده که این بچم سرشو بندازه پایین و بره پی کار خودش و بیشتر از این خودشو اذیت نکنه . موفق باشی

واجبه به بعضیا گفت صدا 📣 دوربین 📹 حرکت 🏃  گمشوووووووووووو😠😠😠😠