2777
2789
عنوان

ینی به شوهرم علاقه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 83 پست
ممنون بخاطر پیگیریت . ینی ممکنه شوهرم فریبشو بخوره . شوهرم مجردیشم زیاد اهل دوست دختر و اینا نبود

همسرم میگه اگه این سری سلام داد شما در جوابش سبقت بگیر و زود تر جواب بده بزار بفهمه زنشی و اونو به چشم بچه میبینی 

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
همسرم میگه اگه این سری سلام داد شما در جوابش سبقت بگیر و زود تر جواب بده بزار بفهمه زنشی و اونو به چ ...

فکر کنم دفعه بعد حتما درگیر احساس بشم و بهش حمله کنم

برا ارامشم یه صلوات میفرستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون بخاطر پیگیریت . ینی ممکنه شوهرم فریبشو بخوره . شوهرم مجردیشم زیاد اهل دوست دختر و اینا نبود

خب فک می کنن چقد تحفه آن ک یکی انقد پیگیرشون ..بهتره با سیاست رفتار کنی ..بگی با همه مردا ی ساختمون این طوری ..یه جوری رفتار کنی ک تو سن پدرشو داری و فکرشو منحرف بشه ..چون تفاوت سنی ندارن ولی شما این طوری نشون بده ک حکم پدری داری

خب فک می کنن چقد تحفه آن ک یکی انقد پیگیرشون ..بهتره با سیاست رفتار کنی ..بگی با همه مردا ی ساختمون ...

وای نگو تفاوت سنی ندارن خیلی بهم ریختم . اگع بگم با همه اینطوری شوهرم همش جواب سلامشو میده 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
من فکر میکنم خیلی وقته ب شوهرم سلام میکنه اون بهم نمیگه الان ک فکر میکنم میگم امروز شوهرم همچین متعج ...

کلا ب خوش بینی معروفم ولی نزار این سلام احوال ها ادامه داشته باشه ..به همسرت بگو یکی از دور ببینه قشنگ نیس..مثل اینکه شما با مرد غریبه همسایه بدون هیچ شناختی سلام کنی..خب قشنگ نیس..حالا اگه دوست همسرت باشه از رو ادب 

وای نگو تفاوت سنی ندارن خیلی بهم ریختم . اگع بگم با همه اینطوری شوهرم همش جواب سلامشو میده 

خب نمیشه دروغ گفت عزیزم ..الان همسر خودم ۳۶ سالشه انقد دخترای کوچولو نگاش می کنن فک می کنی بزن دنبال ۱۴ ساله پا نمیده..والله دختر ۱۴ ساله پا میده..نه این پسر پیامبر و هم اینکه دخترا دنبال محبت هستن ..خونواده خیلی وقت محبت کردن ندارن

حالا اتفاقی نیفتاده احساسم میگه همسر شما آدم خوبیه و مطمئن م مشکل خاصی نیست ..برای خیال راحت شه گفتم یه سری کارا رو بکن ..خب همه از توجه خوششون میاد ..هیچ مردی نیست ک بدش بیاد 

میگم طوری رفتار کن همسرت فک نکنه خبریه