2777
2789

بچه ها موهای من از این مدلاست که اتو و سشوارش بکشی ت و هوای مرطوب شمال پف میشه

به نظرتون اگه موهامو کراتینه کنم این اتفاق نمیفته برام؟

کسی تا به حال موهاشو کراتینه کرده؟

بعد کراتینه میشه با بابلیس فر کرد مو رو؟

بعدش ریزش داشتید؟

امیدوارم به اینده  

بله میشه فر کرد 

من دوست داشتم ولی خب هم سرم خارش گرفته بود هم موهام میریخت 

شنیدم یه دستگاهی اومده صاف میکنه نمیدونم اون چ جوره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه فر کرد  من دوست داشتم ولی خب هم سرم خارش گرفته بود هم موهام میریخت  شنیدم یه دس ...

بدون مواد؟

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌

بستگی  داره به مواد کراتین دیگه

اگر  من اگر نيکم و گر بد تو برو خود را باش/هر کسي آن درود عاقبت کار که کشت_نااميدم مکن از سابقه لطف ازل/تو پس پرده چه داني که که خوب است و که زشت / دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست / &احترام به عقاید و نظر های همدیگه شعوری میخواد که نمیشه از همه توقع داشت ، به قول معروف : با تو گستاخانه آمد در سخن این بی شعور /این چه درکست و شعور استغفرالله زین شعار 😜✌