2777
2789

از کی سفالیک شد؟ مشکلی نداشت ب دنیا ک‌اومد؟ من از ماه هفتم سفالیک شده طوری که الان خیلی پایینه و سرش تقریبا تو واژن و کشاله رانم هست. من همش نگرانم سرش مشکلی واسش پیش نمیاد؟ کنار رونم فشارش ندم له بشه یهو😥؟ همش فکر و خیال میکنم

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹۶درصد سفالیکن فقط چهار درصد بچه ها بریچن که یعنی‌ پاهاشون پایینه که در این صورت باید سز بشن

پس چرا میگن از من زود سفالیک شده در معرض زایمانم؟

واقعا؟ پس چرا همش منو میترسونن ک خیلی پایینه خطر زایمان زودرس داری

ببین چیزی که میگی دوتا داستان جداس

سفالیک یه حالت نرماله که بچه ها تقریبا از شیش هفت ماهگی میچرخن سرشون میره پایین تا موقع زایمان با سر بیان بیرون 

چون اگه با پا بیان امکان داره کتفشون در بره

اینی که میگی خیلی پایینه افتادگی شکمته که ربطی به طرز قرار گیری بچه نداره

من نمیدونم بچه م چیه ولی فک کنم نورمال باشه که بچه سفالیک باشه 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
ببین چیزی که میگی دوتا داستان جداس سفالیک یه حالت نرماله که بچه ها تقریبا از شیش هفت ماهگی میچرخن س ...

چرا شکمم افتاده شده؟ کسی دلیلشو بهم نمیگه؟ الان بچم اینقد پایینه مشکلی واسه سرش و خودش ب وجود نمیاد؟