2777
2789
عنوان

خانما کدومتون تو بارداری بچتون سفالیک بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سونو ۳۲ بهت میگن 

اره دو هفته دیگه میرم 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
بچه   و سرش هیچی نمیشن خیالت راحت  دکترت چی گفته؟

فقط گفت خطر زایمان زودرس داری. امپول زدم و استراحت . ولی یهویی تو سونو ۳۲ هفته فهمیدن. دلیلشو بهم نگفتن

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار
فقط گفت خطر زایمان زودرس داری. امپول زدم و استراحت . ولی یهویی تو سونو ۳۲ هفته فهمیدن. دلیلشو بهم نگ ...

استراحت کن ایشالله نی نی سالم میاد بغلت 

استرسم نداشته باش نی نیت اگه زودم دنیا بیاد ایشالله میمونه برات هفته بارداریت بالاعه

سرشو کجا حس میکنی؟ در خطر زایمان زودرس نیستی؟

سرشو پایین حس میکنم . نه عزیزم دکتر نگفته ک در خطرم . 

اینو بدون اون بچه تو کیسه آبه و جاش امنه پس دلیلی نمیشه ک سرش اون تو له بشه 

چرا شکمم افتاده شده؟ کسی دلیلشو بهم نمیگه؟ الان بچم اینقد پایینه مشکلی واسه سرش و خودش ب وجود نمیاد؟

هیچی نمیشه ولی گفته استراحت کن تا۳۷بعداون دنیابیادم چه بهتر

دراین دنیااگرغم هست صبوری کن خداهم هست😔😔
از اول؟ سرش پایین بود؟ الان بچتون خوبه؟

بانو تجلی میشه واسم تعیین جنسیت کنی؟ تاریخ تولد 27/2/66وتاریخ پرید10/1/99

ممنون عزیزم اگه جواب بدید 

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍