2777
2789
عنوان

دندونپزشکا کمک پلیز ❤️💋

193 بازدید | 37 پست

راسته میگن ک ایم رشته ریسک بالایی داره و جونتو باید کف دستت بگیری و احتمال ابتلا به بیماری هایییی زیادی هم داری؟ مانند ایدز، هپاتیت،کمردرد،گردن دردوغیره؟ 

خب اگر ایجور بود چرا اینهمه ادم متقاضی دندونه... 

بچه ها خواااااهشا صادقانه جوابم بدید خیلی برام مهمه باید هدفمو دقیق مشخص کنم بخاطر همین دارم همه جانبه می‌سنجنم چون باید عمری با رشته ای ک انتخاب میکنم زندگی کنم.. 

و اینکه ی مشاوری میگفت حداکثر درامدش 15تومنه اونم اگر خیلیییییییییییییی باتجربه باشی و مشهور و اینا... 

حداکثر درامد دندون واقعا انقدره؟ کدوم از شاخه های دندون درامدش بیشتره کدوم کمتر؟ و اینکه کدوم سختتر و کدوم آسونتره؟ 

ببخشید سوالام خیلی زیاد شد به بزرگیتون ببخشید ❤️💋

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینجورزی باشه همه رشته های پزشکی و پرستاری ریسکش بالاست

😞خیلی ترسوندنم خب از این دندونه

حقوق ی تازه کار ماهی ۲۰ تومنه نزدیک عید تا ۸۰ تومنم در امد دارن 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

هزینه های دندون اینقدر بالاس یه دندون عصب کشی کنن یه تومن پولشه کی بهت گفته ۱۵ میلیون درماه درآمدشه یعنی همش ده نفر میان مطبت اونم باوجود مشهور بودن و معروف بودن🙄 فکر کنم درماه ده نفر بیان مطبت ده میلیون توجیبته

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
چون همشون امکان داره ایدز هپا تیت بگیرن چون همشون اکثرا با خون سر کار دارن اگه اینجوری تمام پزشکا و ...

پزشکا مدام دارن واکسینه میشن

من قبل از ورود به دانشگاه واکسینه شدم موقع شروع بالینی هم دوباره واکسبنه میشم بعد ها هم کلی واکسینه میشم

ولی درکل انقدر خطر بیماری داره که با واکسینه فقط کمتر میشه از بین نمیره

اره راسته پزشکی وضعش بدتره همه دنبالشن چون هیچیشو نمیبینن فقط پولش پیری و سختی و ریسک و دانشجویی ...

😔😔😔خیلی گیجم اعصابم داغونه 

بازم خداروشکر شما هدفتو مشخص کردی من همونم مشخص نیس 

میخوام همه جانبه بسنجمش اما هرکسی یچیزی میگه خیلی گیجججج شدم

هررشته ای سختی خودشو داره حتی خیاطی که به نظر ساده میاد هم دیسک گردن بعدش هست کوری چشم و هزارتا چیز دیگه رشته برق هم ممکنه برق بگیرش بمیره معلم ممکنه یه دانش آموز بی ادب بزنه پس کلش ضربه مغزی شه 🤭 کلا میگم هر رشته ای دردسر داره وطبیعیه دیگه تو راه خودتو برو

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
حقوق ی تازه کار ماهی ۲۰ تومنه نزدیک عید تا ۸۰ تومنم در امد دارن 

من از کسی پرسیدم ک بقول خودش مشاگر ارشد بود و حرفش سنده هه مشاورا هم الکی شدن دیگه🤦🏻‍♀️

خداوکیلی مطمئنی؟