2777
2789

نماز بوقت میخونم برای هیچکس بدنمیخام گلاحتی اونی ک بدمومیخاد حسادت نمیکنم از داشته های بقیه طلاخونه های زیبالباسای فاخر اگ حسودی بیادوجودم بگیره زود ازخداکمک میخام و سرکوبش میکنم

زیارت عاشورا وقران هروز میخونم برای اموات و سلاامتی اقام امام زمانم

حجابم و حیا و عفت پاکدامنیمو روزبروز تقویت میکنم ایمانموازخدامیخام هروز قوی تربشه ک موفقم دارم میشم ازچشم نامحرم اگ فکرخیالی باشه دورمیکنم دهن اشفتمو

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز بوقت میخونم برای هیچکس بدنمیخام گلاحتی اونی ک بدمومیخاد حسادت نمیکنم از داشته های بقیه طلاخونه ...

چقدرر خوبببب 

کسی که میخاد همه اینا رو شروع کنه چیکارا باید کنهه چیا بلد باشه

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

قربون صدقه خدا میرم(حتی دست و پام میرم،ناز و نوازش میکنم)میگم شما خلقت خدایین و دوفردا شهادت قراره بدین.

ازم‌خوب بگیدا😅🤦‍♀️

برای خدا خودمو لوس میکنم و با ناز و لوس بازی حرف میزنم

😁🥰😍

و .... مابقی چیزها

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

چقدرر خوبببب کسی که میخاد همه اینا رو شروع کنه چیکارا باید کنهه چیا بلد باشه

الان ایقدرخابم میاد وگیجم منگم شوهرم رفته سروارالان تا۱ماه نمیادخونه منم تنهام بشدت سختنه چواب سوالت رو برم عزیزم یکم واضح تربپرس سوالتوشایدمتوحه بشم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه