2777
2789
تعبیر نداره

واقعا؟

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

دنبال انلی بیتون‌ میگردین تو سایت؟ اخه ما از کجا باید تعبیر خواب بلد باشیم

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خارج از شوخی .صدقه بده ،اسپند دود کن .وقتی سوار اسنپ میشی ، اول پلاک رو چک کن ، بعدم از مشخصات ر ...

همه اینکارارو میکنم اوکیه

اره دیشب ذهنم مشغول بود کلا

ولی عجیب بود سابقه همچین خوابیو نداشتم

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

نمیدونم منم خوابای ترسناک می بینم اتفاق خاصی هم نیوفتاده فقط می بینم بعضیاشون هم ادامه دار هستن مثل ...

شاید🥲

ایشالا خیره

واقعا؟

بله خواب شیطانی هست

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
خواب شما، با توجه به تصاویری که ارائه داده‌اید، نمادهای زیادی را در بر دارد که می‌توان آن‌ها را بررس ...

ممنون عزیزم لطف کردی🫶🏽

دنبال انلی بیتون‌ میگردین تو سایت؟ اخه ما از کجا باید تعبیر خواب بلد باشیم

حالا تو بیا منو بزن😐

اگه یچیزی حالیت میشه تعبیر کن نمیشه نمیخواد زبون بریزی خوشمزه‌.

عزیزم شما خوابت رو توی سایت تعریف کردی اونم به این سنگینی ؟ یادت میاد ساعت چند خواب دیدی؟؟قبل نماز ...

اخه ذهنم درگیر بود بخدا هرچی میگشتم تو سایتا نمیدونستم هیچی دستگیرم نمیشد مجبور شدم

دقیق یادم نیست ولی مطمئنم رو به صبح نبوده یعنی قبل از اذان بوده

ان شاالله ماشین دار بشی خودت بری بیاینهایتش با وام واینا قسطاشو‌بدی از حقوقت میگی سرکار میری

ایشالا❤️❤️

بله خواب شیطانی هست

خواب شیطانی چیه منم خواب زیاد می بینم ادامه دارن تو خوابام روابط دارم یعنی مثلا یکی تو خوابم ببینم تو خوابای قبلیم دیدم همو میشناسیم در مورد چیزای جدید حرف می زنیم یا ادامه دار موضوعات قبلی خوابام

گاهی فکر می کنم تو یک جهان دیگم همونجایی که ما نمی تونیم ببینیم بعد فضای سنگین و گرفته ای داره بجز اونایی که میشناسم افراد غریبه جور بدی زل میزنن و نگاه می کنن که نزدیکشون نمی شم تو خواب

...

بله خواب شیطانی هست

یاخدا😭

شیطانی چرااا

خواب شیطانی چیه منم خواب زیاد می بینم ادامه دارن تو خوابام روابط دارم یعنی مثلا یکی تو خوابم ببینم ت ...

دیگه دارن ترسناکش میکنن😐💔