2777
2789
عنوان

دندونپزشکا کمک پلیز ❤️💋

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 37 پست
هزینه های دندون اینقدر بالاس یه دندون عصب کشی کنن یه تومن پولشه کی بهت گفته ۱۵ میلیون درماه درآمدشه ...

🙄بخدا داشت با یه زنی مصاحبه میکرد بعد اینا هردوتاشون دندون پزشکن بعد مرده میگفت خانوم دکتر دانش اموزا میگن درامد دندون خیلییییی بالاعه من گفتم نه بابا حداکثر ماهی 15تومن خیلیییییی تلاش کنی ماهی 20🙄🙄🙄بعد دختره هم حرفشو تایید کرد گفت بله درسته همینقدر میگیرن دندون پزشکا

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
چون همشون امکان داره ایدز هپا تیت بگیرن چون همشون اکثرا با خون سر کار دارن اگه اینجوری تمام پزشکا و ...

عزیزم خب دندون پزشک تو حلق بیماراست و این بیماریا از دهان منتقل میشه بخاطر همین😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙄بخدا داشت با یه زنی مصاحبه میکرد بعد اینا هردوتاشون دندون پزشکن بعد مرده میگفت خانوم دکتر دانش امو ...

وای خدا دروغ میگن بخدا قسم برادرشوهرم دوتا دندون خراب داشت دکتر بهش گفت فقط دستمزدمن میشه هشتصدتومن واسه یه دندون به غیر از عکس از دندون و کارای دیگه اش

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
هررشته ای سختی خودشو داره حتی خیاطی که به نظر ساده میاد هم دیسک گردن بعدش هست کوری چشم و هزارتا چیز ...

🙄😞این ایدزه ها بگیری میگن معتاد شدی نمیگن ک از یکی گرفتی 

وای اعصاااابم خورده 

ینییییی یدوووونه دندون پزشک اینجا نیس

عزیزم خب دندون پزشک تو حلق بیماراست و این بیماریا از دهان منتقل میشه بخاطر همین😞

جراح هم تو شکم مریضه 😭 مستقیما بهش منتقل میشه

البته یه چیزی بگم دندن پزشک هم جراح محسوب میشه دقت کنی روی تابلوی دندون پزشکا نوشته "جراح و دندان پزشک"

پزشکا مدام دارن واکسینه میشن من قبل از ورود به دانشگاه واکسینه شدم موقع شروع بالینی هم دوباره واکسب ...

چقدددددددد خووووب

نمیدونی شما برا دندونپزشکا هم میزنن یان؟ 

🙄😞این ایدزه ها بگیری میگن معتاد شدی نمیگن ک از یکی گرفتی  وای اعصاااابم خورده  ینییییی ...

انشالله خودت دندون پزشک میشی گلم☺ دیگه رعایت باید کرد دستکش و نمیدونم چی بزنی مثل بقیه دندون پزشکا🤭 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
🙄😞این ایدزه ها بگیری میگن معتاد شدی نمیگن ک از یکی گرفتی  وای اعصاااابم خورده  ینییییی ...

ببین ایدز احتماش کمه چون از طریق خون منتقل میشه و دندون پزشک هم دستکش داره

هپاتیت هم که مدام واکسن میزنن وزارت بهداشت اجبارشون کرده

فقط بقیه عفونتا هستن که خطر ایجاد میکنن

وای خدا دروغ میگن بخدا قسم برادرشوهرم دوتا دندون خراب داشت دکتر بهش گفت فقط دستمزدمن میشه هشتصدتومن ...

😞اره بخاطر همین پرسیدم اخه مامان من رفت کامپوزیت کنه دکتره گفت میشه 11تومن شک کردم به حزف اون مشاوره واس همین گفتم تاپیک بزنم

اره عزیزم کلا وایه رشته های علوم پزشکی اونایی که با مریض سر و کار دارن (مثلا مدیریت کاری به مریض ندا ...

🙄اجی ینی برا دندون پزشکا نمی‌زنن خب اگر اونا مرض بگیرن بمیزن چی😞

انشالله خودت دندون پزشک میشی گلم☺ دیگه رعایت باید کرد دستکش و نمیدونم چی بزنی مثل بقیه دندون پزشکا🤭 ...

مرسی عزیزدلمممممم💋❤️

ببین ایدز احتماش کمه چون از طریق خون منتقل میشه و دندون پزشک هم دستکش داره هپاتیت هم که مدام واکسن ...

🙄بعد کمردرد و گردن درد اینا هم هس 

🙄دکتر خونوادگی ما باورت میشه پشتش انگاری بقچه بستن دراین حد شده