2777
2789
عنوان

دندونپزشکا کمک پلیز ❤️💋

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 37 پست
🙄بعد کمردرد و گردن درد اینا هم هس  🙄دکتر خونوادگی ما باورت میشه پشتش انگاری بقچه بستن دراین ...

اخ دقیقا

اگر دندونپزشک ورزشکار نباشه و هررررر روز بعد از اینکه از سرکار اومد نره باشگاه ، داغونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکا مدام دارن واکسینه میشن من قبل از ورود به دانشگاه واکسینه شدم موقع شروع بالینی هم دوباره واکسب ...

من ندیدم پزشک یا دندون پزشکی  یا پرستاری ایدز و هپاتیت داشته باشه دورو برمم زیاده 

اخ دقیقا اگر دندونپزشک ورزشکار نباشه و هررررر روز بعد از اینکه از سرکار اومد نره باشگاه ، داغونه

مرسی عزیزم بخاطر وقتی ک گذاشتی 

موفق باشی ❤️

میشه برای قبولیم تو رشته و دانشگاهی ک میخوام صلوات بفرسی❤️🥺
گردن دردم که هر شغلی که سرت همش پایین باشه میگیری مثل ناخن کارا یا خیاطا یا آرایشگرایی که ابرو بر می ...

اره شما درست میگی 

مرسی عزیزم❤️

😞اره بخاطر همین پرسیدم اخه مامان من رفت کامپوزیت کنه دکتره گفت میشه 11تومن شک کردم به حزف اون مشاور ...

اره بابا من خودم 18 وا حد کامپوزیت کردم اون موقع دکترم آف زده بود شد 6 میلیونو خورده ای تازه میری اونجا میگه اینجا کجه اونجا راسته اونجا قلانه همینجوری 500 یا600 تومن میکنن تو پاچت بجز اونچیزی که توافق کرده بودین کلا بنظرم شغل پر درامدیه

اره بابا من خودم 18 وا حد کامپوزیت کردم اون موقع دکترم آف زده بود شد 6 میلیونو خورده ای تازه میری او ...

اره واقعا

مزسی عزیزم بخاطر وقتی که گذاشتی❤️💋😘