2777
2789

بچه ها شوهر شمام خیلی روی موی بدن و دوش گرفتن روزی یک بار حداقل و تمییییز بودن و بوی عطر دادن حساسه؟؟ ظاهر بین بودن مرد چقد سخته؟ مثلا یه جوش خیلی ریز هم بزنی فورا بگه جوش زدی شکلات خوردی حتما.تجربه ای دارین؟

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤

شوهر من اینجوریه😁😁😁

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من اینجوریه😁😁😁

چجوری کنار میای؟؟؟؟ سخت نیس؟

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤
😐چجوری همچین ادمیو تحمل میکنین

هنوز در مرحله اولیه هست ازدواج نکردیم😅

نه اینطوری نیس خدا نصیب نکنه مردو چ به این حرفا اخه بعضیا فقط اسم مردو یدک میکشن وگرنه اخلاقاشو ...

خیلی براش مهمه زنش همیشه ترو تمیز و اینا باشه یه گرم چربی اضافه نداشته باشه هیکل مگان فاکس وجسیکا البا رو دوس داره😐

اولشه داغه نمیفهمه   ب مرور درست میشه تا جایی ک بری موهای مشکی پر کلاغی رو بلوند کنی نفهم ...

واقعا ای کااااش اینطوری بشه😂😂😂