2777
2789
عنوان

بچه ها کی شوهرش ظاهر بین و ایراد گیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 44 پست
خودشم این ظاهر بینی نیست یعنی دوستت داره میبینتت بهت توجه میکنه متوجه تغیراتت میشه مثبت نگاه کن

اخه یه ذره اعصاب خورد کن میشه و احساس میکنم اعتماد ب نفسم کم میشه😣😣😣😣😣😣

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیزی بم نمیگه ولی هروز دوش میگیره موهاشم میزنه هفته ای یه بار سرشو اصلاح میکنه مرتبم لباس میپوشه ...

خب همین ک بهت گیر نمیده خیلی خوبه ک اینجوری باش اونجوری باش

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤
تو هم به کوچکترین چیزش گیر بده.والا دیگه ادم همش نمیتونه جلو خودشو بگیره و مواظب باشه که یه جوشم نزن ...

اره واقعا راس میگی

واقعا ای کااااش اینطوری بشه😂😂😂

من اوایل غر میزدم میگفتم چرا متوحه نمیشی ارایشگاه رفتم و فلان 

بعد ی مدت برا اینکه نشون بده حواسش هست میگفت انگار ابروهات تا بتا شدن 😂😂😂😂😂😂😂😂

بش گفتم این کاره نیستی اصن برا ابرو ارایشگاه نرفته بودم 

بگو خیلیم دلت بخواد تو باید اون جوش ریز منم دوس داشت باشی😌

😂😂😂😂

نه خیر شما حموم برو عطرتوبزن حالا یه جوشم زدی فوقش گفت ین چیه بگو وای چه قدر من جذابم حتی باجوش😂

😂😂😂😂

نامزد بودیم خیلی میگفت الان نه دیگه فقط توی گود و سیاه شدن پای چشم خیلی حساسه و بدش میاد

سیب زمینی قاچ کن یه تیکه کوچیک هر روز بزار دیگه اصلا نه گود میشه نه سیاه

شوهرمنم همینه یجاهایی میگ جوش زدی بیار بترکونم ک خودم نمی بینم فک میکنم الکی میگ و موی بدن هوووف هروقت ببینه میگه یدونه بچه بیارم میرم لیزر ایشالا

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
خیلی براش مهمه زنش همیشه ترو تمیز و اینا باشه یه گرم چربی اضافه نداشته باشه هیکل مگان فاکس وجسیکا ال ...

خودشم سیکس پک و هیکل ورزشکاری داره یا معتقده مرد باید شیکم داشته باشه؟هیکل مگان فاکسو میبینه بعد هیکل دوست پسر مگان فاکسو نمیبینه؟

شوهرمنم همینه یجاهایی میگ جوش زدی بیار بترکونم ک خودم نمی بینم فک میکنم الکی میگ و موی بدن هوووف هرو ...

خیلی سخته احساس میکنم دهنم سرویس میشه😣😣😣

خودشم سیکس پک و هیکل ورزشکاری داره یا معتقده مرد باید شیکم داشته باشه؟هیکل مگان فاکسو میبینه بعد هیک ...

نه خودش شکم داره😂😂😂😂

شوهرمنم همینه یجاهایی میگ جوش زدی بیار بترکونم ک خودم نمی بینم فک میکنم الکی میگ و موی بدن هوووف هرو ...

راستی هروقتم بغلم کنه الکی میگ بو میدیاااا بااینک تازه ازحموم اومدم بیرون😐 ک مثلا نشون بده خیلی حساسه

بعدشم میگ حواستو جمع کن ها من بدم میاد فلان و فلان

با پشت دست بزن تو دهنش راحت میشی الکی میگن اذیت کنن اکثرموارد

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣