2777
2789
عنوان

فقط خانومای تجربه و عاقل بیان

106 بازدید | 18 پست

قضیه ازین قراره که 

ی جلسه خواستگاریم برگزار شده مشاورم رفتیم اینم بگم ک قبلش دوسال باهم بودیم😅

قرارع خانوادع من عمراه عموم برن خونه خواستگارم ک وضع و اوضاع رو ببین و خلاصه اشنایی بیشتر باشه

حالا بابام میگ تو نیا زشته

نظر شما چیه؟؟

خودم خیلی دلم میخاد برم اما حس میکنم سبک میشم اگ برم یه جوریه انگار من رفتم خواستکاریش

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود خانواده پسر دعوت کردند؟اگر نه اصلا نرو

خود بابام گفته بهشون بایذ رفت و آمد داشتع باشیم اونام دعوت کردن 

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

چه ربطی داره اتفاقا اگه نری زشته خواستگاری برگزار شده رفته اینا دیگه مربوط به آشنایی بیشتره

درسته خواستگاری برگزار شده اما تازه جلسه دومه و اولین بار ک میخان برن خونشون

خب مگه خودشون دعوت نکردن؟به نظر من زشته دعوتشونو نادیده بگیری و نری

ن 

بابام گفته بایذ رفت و آمد داشته باشیم اونام گفتن مشکلی نیست تشریف بیارید خونه

در واقع اون دعوتی ک فک کنی نبوده 

خود بابام گفته بهشون بایذ رفت و آمد داشتع باشیم اونام دعوت کردن

اگه دعوت کردن که حتما باید بری

برو خونشون ببین، اتاق پسره رو ببین

تو اصل موضوع هستی ، تو نری کی میخواد بره؟؟؟؟؟؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
اگه دعوت کردن که حتما باید بریبرو خونشون ببین، اتاق پسره رو ببینتو اصل موضوع هستی ، تو نری کی میخواد ...

بابام گفته بایذ رفت و آمد داشته باشیم اونام گفتن مشکلی نیست تشریف بیارید خونه

در واقع اون دعوتی ک فک کنی نبوده

دوس دارم برم اما بابام میگ نه

ن بابام گفته بایذ رفت و آمد داشته باشیم اونام گفتن مشکلی نیست تشریف بیارید خونهدر واقع اون دعوتی ک ف ...

پدرت درست گفته، و دعوت اونا هم به جا بوده

تو باید بری

خانوادگی باید برید

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
پدرت درست گفته، و دعوت اونا هم به جا بودهتو باید بریخانوادگی باید برید

بابام نمیزاره و منم نمیتونم حزفی بزنم

بابام گفته بایذ رفت و آمد داشته باشیم اونام گفتن مشکلی نیست تشریف بیارید خونهدر واقع اون دعوتی ک فک ...

دعوت دعوته دیگه فرقی نداره که

مردونه و کاری که نیس، خانوادگیه

من برا یه خاستگارهام رفتیم خونه ی پسر، بعد ده سال تو ذهنم مونده که چرا اتاق پسره رو نرفتم ببینم که ذهنیت داشته باشم و ببینم چطوریه

بعد حالا تو میگی کلا خونشون نرم؟؟😁😁