2777
2789
عنوان

بچه ها کی شوهرش ظاهر بین و ایراد گیره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 44 پست
نه خودش شکم داره😂😂😂😂

یعنی خانومایی ک میگن زندگی با این مردا سخته به نظرشون هیچ اشکالی نداره زنها بدنشون مو داشته باشه یا هر روز حموم نزن و بو بدن؟ پس ظرافت زن چی میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی هروقتم بغلم کنه الکی میگ بو میدیاااا بااینک تازه ازحموم اومدم بیرون😐 ک مثلا نشون بده خیلی حسا ...

واااای چقد سختتتت😣😣وقتی میگه بو میدی چی میگی بهش؟؟؟؟

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤
یعنی خانومایی ک میگن زندگی با این مردا سخته به نظرشون هیچ اشکالی نداره زنها بدنشون مو داشته باشه یا ...

موی بدن یه چیز طبیعیه مثل داشتن دست و پا و چشم.مگه میشه انکارش کرد؟!؟! هر چقدررر هم ادم دائم اپیلاسیون بره لیزر کنه و..بازم مو هست اینکه درک نمیکنن یه چیز طبیعیه ک از اول توی خلقت انسان بوده و تصورات ماهواره ای رو اینقد باور کردن سخته.حتی خود شمام ظرافت زن رو توی این‌میبینی ک اصلا مو نداشته باشه ولی ادم هزار جور کار داره دانشگاه سر کار و...شاید یه موقع هایی نرسه موهاشو بزنه ک به نظر من طبیعیه

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤
موی بدن یه چیز طبیعیه مثل داشتن دست و پا و چشم.مگه میشه انکارش کرد؟!؟! هر چقدررر هم ادم دائم اپیلاسی ...

لیزر بره که خییییییلی بهتر میشه تا ۶ ماه شاید درنیاد بعدشم شاید ی کوچولو

بعداینکه ی زن بدنش بو بده و شوهرش بگه حق نداره؟

یعنی خانومایی ک میگن زندگی با این مردا سخته به نظرشون هیچ اشکالی نداره زنها بدنشون مو داشته باشه یا ...

مگه اصلا موی بدن کثیفه؟! چرا مردها با یه کیلو پشم میرن استخر و اصلا کثیفی ب حساب نمیاد ولی زن پاهاش یه ذره مو داشته باشه کثیفی ب حساب میاد؟! این تفکرا رو به خورد ما دادن وگرنه ادم منطقی فکر کنه میبینه ظرافت ربطی ب موی بدن نداره

لیزر بره که خییییییلی بهتر میشه تا ۶ ماه شاید درنیاد بعدشم شاید ی کوچولو بعداینکه ی زن بدنش بو بده ...

نه حق نداره مگه زن عروسک جنسیه که همیشه حاضر و اماده باشه؟ بله ۸۰ درصد مواقع مرتب باشه ولی مگه کار دیگه ای تو زندگی نداریم ک فقط خودمونو چک کنیم و بو کنیم که آماده باشیم اقا هر وقت دلش خاست بغل کنع😞

مگه اصلا موی بدن کثیفه؟! چرا مردها با یه کیلو پشم میرن استخر و اصلا کثیفی ب حساب نمیاد ولی زن پاهاش ...

تو مردا خب برعکسه موی زیاد جذابتره بعدم ی مرد هم مثلا بوی بد بده هر روز دوش نگیره هیکلش عضله ای نباشه یا تو خونه با زیرپوش و لباسای داغون بگرده خانوما بدشون میاد پس ی چیز دو طرفس

تو مردا خب برعکسه موی زیاد جذابتره بعدم ی مرد هم مثلا بوی بد بده هر روز دوش نگیره هیکلش عضله ای نباش ...

کلا من ادم ظاهر بینی نیستم بیشتر شعور و اخلاق طرف رو میسنجم ولی ظاهر بین بودن طرفم یه مقدار اذیتم میکنه با اینکه خیلی همیشه ب خودم میرسم 

برعکسشم همینه کدوم زنی از مردی ک بو بده بدنش خوشش میاد

من اگه دوسش داشته باشم بوی گندم بده بازم بغلش میکنم.

واااای چقد سختتتت😣😣وقتی میگه بو میدی چی میگی بهش؟؟؟؟

میزنمش😂😂چون الکی میگه اعصابمو بهم بریزه معمولا هم مواقعی میگ بو میدی برو حموم ک خودش تازه دوش گرفته هم میگ بو میدی هم کلش رو فرو می کنه تو گردنم

میگم خب بو میدم چرا میچسبی بهم برو پی کارت همزمان هم میزنمش اونم مقاومت می کنه میگ مجبورم کسافت میخنده منم ک فقط حرص میخورم

خودشم ازاون مرداست ک بخودشون نمیرسن زیاد

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
سیب زمینی قاچ کن یه تیکه کوچیک هر روز بزار دیگه اصلا نه گود میشه نه سیاه

اره چند وقت یه بار اینکارو میکنم اما شبایی که دیر میخوابم سیاه میشه هرکار میکنم نمیره واسه همین رو خوابم خیلی حساسه ولی دیگه هیچیو کار نداره

میزنمش😂😂چون الکی میگه اعصابمو بهم بریزه معمولا هم مواقعی میگ بو میدی برو حموم ک خودش تازه دوش گرفت ...

چه باحال😂😂😂