2777
2789

بچه ها ممنون ک ب حرفام گوش میدین

من ی دایی دارم ک چن ساله اسم خاهر منو گذاشته رو پسرش ولی اقدامی نکرده خاهر منم خاستگار داش ولی بخاطر اینکه داییم گفته بود بابام جواب رد داد الان بعد 3سال بهمن 98اومدن ی انگشتر کردن رفتن ینی فقط دخترو پسر باهم صحبت کردن و تمام دیگه از اون موقه یه خبری نیس ک بیان ک تاریخ عقدو میشخص کنن خییلی داریم حرص میخوریم مامان و بابامم غصه خدایی خییلی بیخیالن نگید ی نفرو واسطه کنین ک کسی نیس چن روز پیش مامانم بهشون زنگ زده بود واسه حال و احوال ولی اصن ب روی خودشونم نیاوردن ما فقط میگیم حداقل بیان ی عقد ساده کنن بخدا انگار ما رفتیم خاستگاری پسر اونا

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

اخه چی میشه گفت وقتی دایی تون هستشو نمیشه حرفی زد 

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حلقه رو پس بفرستین بفکر زندگی بعد خواهرت باشید ازین اول بیخیال باشن اخرش چی میشه

رَبَنا هَب لَنا مِن اَزْواجِنا و ذُرّیّاتِنا قُرّة اَعْیُن وَجْعَلْنا لِلْمُتّقینَ اِماما

نمیشه مامانتون بگه برای دخترم خواستگار داره میاد خان داداش نظر شما چیه!اگر اقدامی نمیکنید تا خواستگارو راه بدیم

مگه پسرش کار و تونه و.. نداره!

ازدواج فامیلی همین چیزاش بده دیگه تف سر بالاست

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
شاید نخان شما بهم بزنن بهشون بگین خاستگار داره اونا اگه بخان مانع میشن

قبل از این که انگشترو بیارن چن بار گفتیم خاستگار داره

حلقه رو پس بدید بگید ما دختر نمیدیم  مگه میشه  یعنی دختر و پسر هم با هم بیرون نمیرن  ...

عزیزم راهمون دوره فقط با هم تلفنی حرف میزنن از بهمنه ولی 5ماه گذشته دیگه اصن واسه عقد ب روی خودشونم نمیارت

رک حرفتون را بزنید واسطه چیه. سرنوشت ادمها رودرواسی نداره. شاید هم اونها میخوان چیزی بگن تو رو درواس ...

بابام میگه من نمیتونم دختر مو کوچیک کنم بگم بیاین عقد کنین

کسی نیس واقعن😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

اسی چقدر خودتون شل گرفتین یعنی چی اونا به روی خودشون نمیارن بحث یه عمر زندگیه به قرآن دیدم که میگم شاید دو ماه دیگه اومدن گفتن ما اصلا دختر شما رو نمیخواییم خوده خواهرت یا بابات خیلی شیک زنگ بزنن خواهرت به نامزدش یا بابات به داییت بیان بشینن تکلیف همه چی رو معلوم کنن والا دختره یه ماه دوست میشه بعد میگه من بلاتکلیفم بعد شما خودتون هیچی نمیگین عجبا

عزیزم راهمون دوره فقط با هم تلفنی حرف میزنن از بهمنه ولی 5ماه گذشته دیگه اصن واسه عقد ب روی خودشونم ...

بگید ما دختر نمیدیم 

بابات باید زنگ بزنه بگه 

من دختر نمیدم به شما 

ببین چه جور به هول میفتن