اینجانمیشه چون اکثرتوضیحات وویسه اگرمایلید ب ایدی من درتلگ رام پیام بدید توضیحات کامل عرض کنم خدمتتون
ZahraKordestani
صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جوک بود ولی واقعا اتفاق افتاده بود برام دیشب یه جوری حالت تدافعی میگیرین انگار چه اسیبی به کسی رسید ...
اسیبی به کسی نرسیده این چیزام انقدر مهم نیست که بخوام ناراحتت کنم فقط خواستم بدونی . و اینکه گفتی من خبر ندارم شاید بابام تقلید کرده 😯😯😯😯حالا بگذریم امیدوارم اتفاق افتاده باشه😊بدرود