2777
2789
عنوان

الان تو ماشین بابام از مامانم پرسید شام و نهار چی داریم؟؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 111 پست
خوندم جکو خودم کپی کردم  چون بامزه تر تعریف کرده بود😕

افرین 😘😘😘😘خب بگو بیایین جک بگم واسه حتی چیز کوچیک دروغ نگیم عزیز دلم

خدایا توبساز... تو بسازی قشنگ تره ❤❤
اگه نوین پردازان توسعه وب نیست توضیح بده لطفا 

خیر من اونو نمیدونم چیه اصلا

اینجانمیشه چون اکثرتوضیحات وویسه اگرمایلید ب ایدی من درتلگ رام پیام بدید توضیحات کامل عرض کنم خدمتتون

ZahraKordestani

صاحب یه شغل اینترنتی با درامد عالی هستم،میتونم به شماهم معرفی کنم و شاهدتغییر زندگیتون باشید😊شغلهای اینترنتی دارن جایگزین شغلهای سنتی میشن...حرفهای بیل گیتس رد جدی بگیریم که میگه،اگرشما صاحب یک شغل اینترنتی نیستید متاسفانه باید بگم شغل شما رو به نابودیه!......شغلهای سنتی دارن ازبین میرن..با جهان و تغییراتش هماهنگ باشیم..خدا این راهو جلوی پام گذاشت🌸خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین 😘😘😘😘خب بگو بیایین جک بگم واسه حتی چیز کوچیک دروغ نگیم عزیز دلم

جوک بود ولی واقعا اتفاق افتاده بود برام دیشب

یه جوری حالت تدافعی میگیرین انگار چه اسیبی به کسی رسیده

و گفت: محبت درست نشود مگر در میان دو تن؛ که یکی دیگری را گوید: «ای من»⁦♥️⁩
جوک بود ولی واقعا اتفاق افتاده بود برام دیشب یه جوری حالت تدافعی میگیرین انگار چه اسیبی به کسی رسید ...

اسیبی به کسی نرسیده این چیزام انقدر مهم نیست که بخوام ناراحتت کنم فقط خواستم بدونی . و اینکه گفتی من خبر ندارم شاید بابام تقلید کرده 😯😯😯😯حالا بگذریم امیدوارم اتفاق افتاده باشه😊بدرود

خدایا توبساز... تو بسازی قشنگ تره ❤❤
اسیبی به کسی نرسیده این چیزام انقدر مهم نیست که بخوام ناراحتت کنم فقط خواستم بدونی . و اینکه گفتی من ...

نگفتم خبر ندارم

واقعا گفتم چون تو کانالا هس شاید بابام تقلید کرده!

و گفت: محبت درست نشود مگر در میان دو تن؛ که یکی دیگری را گوید: «ای من»⁦♥️⁩
بله ولی اینجانمیشه چون اکثرتوضیحات وویسه اگرمایلید ب ایدی من درتلگ رام پیام بدید توضیحات کامل عرض کن ...

چشم ممنون

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم