2777
2789
عنوان

الان تو ماشین بابام از مامانم پرسید شام و نهار چی داریم؟؟...

| مشاهده متن کامل بحث + 1815 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 مامان منم به بابام میگه بپز

بابای منم خیلی دوس داره آشپزی کنه بیشتر غذاهای عجیب از خودش ابداع میکنه یه سری حواسش نبود آتیش افتاده بود تو تابه همچین مغرورانه فلفل دلمه اینا خورد میکرد برگشت آتیشو دید دو متر پرید هوا هر دومون غش کرده بودیم از خنده شوهرمم ک اصلا آشپزی بلد نیس فقط وقتایی ک مریضم از سر عشق و علاقه با سختی فراوووون سوپ میپزه یه سری هم داشت املت میپخت نگم دیگه واقعا اگه زن بود من مرد بودم طلاقش میدادم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
بابای منم خیلی دوس داره آشپزی کنه بیشتر غذاهای عجیب از خودش ابداع میکنه یه سری حواسش نبود آتیش افتاد ...

😂😂😂املت که دیگه تخصص عاقایونه

و گفت: محبت درست نشود مگر در میان دو تن؛ که یکی دیگری را گوید: «ای من»⁦♥️⁩
😂😂😂املت که دیگه تخصص عاقایونه

این مردهایی که من میبینم اگه دختر بودن قطعا خمره لازم بودن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ