2777
2789
عنوان

قهر بی سابقه منمو شوهرم تورو خدا دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 90 پست
طرف خوبی نداری ، خدا کمکش کنه تو رو از دست نده ، انشالله همون پیش بیاد که خدا میخواد ما هرچی میگیم ر ...

اره خدا می‌دونه چقد بسازم و ساده و مهربون هیچ وقت دعوا نساختم ولی دعوا ساخته چزوندتم یبار از دستم داد رفتم قهر کردم با قسم برگردوند اما بازم بدتر شد حالا نمی‌دونم تا کجا توان دارم صبر کنم موندم بخدا اصلا قدرمو نمیدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زندگی براش خیلی کارها کردم حتی یبار سرکارم جلوهمه خوردم کرد دیگه تصمیم گرفتم از زندگیش برم ک فردا ...

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،لطفا واسه خودت ارزش قائل باش ،خواهش میکنم پر روش نکن ،منم از بس منتشو کشیدم بدبخت کردم خودمو،الان تو زندگی جدیدم باج نمیدم ،خوب باشه منم خوبم ،بد باشه از بد بدترم ،مرد جماعت کیه بخدااات

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،لطفا واسه خودت ارزش قائل باش ،خواهش میکنم پر روش نکن ،منم از ب ...

اره به مادرم گفتم به ناحق آوار شد سرم الآنم جاشو جدا کرده منم محلش نمیدم چیزی نگفت تا هر جا پیش میخاد بره بره ایندفعه خسته شدم تا پشیمون نشه نیاد دروست معزرت خواهی محل نمیدم نمیشه ک یکماه اینجور بمونیم آخر یجور میشه ولی باید به نفع من باشه ن اون

اره خدا می‌دونه چقد بسازم و ساده و مهربون هیچ وقت دعوا نساختم ولی دعوا ساخته چزوندتم یبار از دستم دا ...

بوس خدا صداتو بشنوه ، بازم برو‌ از خونه دلتنگت که بشه میاد ، اساس زندگی و رابطه دلتنگیه حتی رابطه خراب جسمی و جنسی رو‌ دلتنگی دزست میکنه

عزیزم زندگی متاهلی فقط سیاست ،اگه داشته باشی تا آخر عمر خودتو بیمه کردی ،ولی اگه شل بیای مدام تنش داری ،هم محبت هم جدیت،اندازه نگه دار که اندازه نکوست

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

شما رو خودت کار کن اونم آدم میشه

میدونی من برا خودم کار نمیکنم حقوقی ندارم اما خب یکم هنر دستی کار میکنم مکرومه میفروشم اینترنتی یکم حسابم پول میاد انقد دلسوزم هر جا لازم داشت دادم خرج. کرد الآنم دیگه ن تعارف میکنم ولی بیاد بخاد مجبورم بدم اما انقد خداروشکر مغروره نمیخاد خودش خرجی هم ک خودش تو پول مایحتاج زندگیمون مونده بمونه به من خرجی بده