2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

89 بازدید | 12 پست

دوماهه پریودیم عقب افتاده

البته نامنظم بوده از اول

دوروز پیش لک دیدم،یه مقدار خیلیییی کم خون اونم خیلییی روشن ازم امد و دیروز کلا قطع شده هیچیی خون ریزی ندارم !!

علتش چی میتونه باشه؟!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 تنظیماتش خرابه بازیابی کارخونه بزنم

آره عزیزم سه  بار تنظیمات کارخونه بزن برو دسشویی چک کن ایشالا ک حل میشه مشکلت  

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
هورمونات به هم ریخته ، برو دکتر ، اگه یقین داری باردار نیستی دمنوش زعفران غلیظ یا دمنوش اویشن با عسل ...

اقدامی برای بارداری نداشتم ، ترس دارم

مگه زعفرون بخورم

اخه دقیقا یه روز قبل اینکه اینحوری خون ازم بیاد زعفرون دم کرده خوردم با چای

اقدامی برای بارداری نداشتم ، ترس دارم مگه زعفرون بخورم اخه دقیقا یه روز قبل اینکه اینحوری خون ازم ...

اول مطمئن شو باردار نیستی ، منم این سری اقدامی نداشتم و طبیعی بوده کلا جلوگیریمون سیکلم عقب افتاده باز گفتم شاید باردار باشم زعفران نخوردم ، ولی تا حد زیادی میدونم رحمم سرد شده که خونریزی نمیفتم ، احتمال میدم شما هم همینجوری هستی ، ولی اگه کلا منظم نیست باید هورمونات تنظیم شه .

هوم از منم بی بیم منفی بود باید برم دکتر

اره ولی دکتر خوب برو ، بعضیاشون دارو الکی میدن ، راستی با عرق رازیانه خیلی خوب میشه هورمونا رو تنظیم کرد ، خودت نت سرچ کن دقیق ببین چطوریه و برات ضرر نداشته باشه ولی عالیه ، حتما پیگیرش باش بهتر از دارو شیمیاییه .