2777
2789

از تجربیات و نظراتتون بهم بگید متولد اخر ۷۳ ام 

ینی ۳۰ پر شده 

خودم دوست داشتم تا الان ازدواج درست در حد خودم میکردم قسمتم نشده و جور نمیشد

الان دیگه از خانواده کنترلگر بکن نکن خسته شدم البته جام ازشون جداست طبقه دیگه..

ولی دوس دارم واسه خودم باشم و از حداکثر توانم استفاده کنم واسه پیشرفت اینجا تو شهرمون انگار نمیشه.. چه کنم  خاهرانه؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

خدایش خدایش ...بخام بگم ..مستقل میشم میزنم تو دهن هرچی مرد و نامرده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی هنوز عزیزم شغل داری

اره هنووز مجردم و مثله برق دهه ۲۰ تا ۳۰م گذشت 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

خدایش خدایش ...بخام بگم ..مستقل میشم میزنم تو دهن هرچی مرد و نامرده

با ذکر سن میشه بگی 

من تو ۲۷ سالگی با بدبختی مستقل شدم سال بعدشم ازدواج کردم

تو شهر خودتون؟ چجوری اشنا شدین

بیا این همه سختی بکشی بعد یهو شوهره بیاد خب قبلش کجا بودی

تو شهر خودتون؟ چجوری اشنا شدینبیا این همه سختی بکشی بعد یهو شوهره بیاد خب قبلش کجا بودی

بله شهر خودمون من تهرانم

ما از قبل دوست بودیم  اونم مجردی زندگی میکرد   و جفتمون قصد ازدواج نداشتیم بعدا نظرموم عوض شد 

با ذکر سن میشه بگی

24ساله دارای 3فرزند

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بله شهر خودمون من تهرانمما از قبل دوست بودیم اونم مجردی زندگی میکرد و جفتمون قصد ازدواج نداشتیم ب ...

چه جالب

همیشه این مدلی دوس داشتم

نه که دلیل ازدواجم بالا رفتن سن و سختی کشیدن تو خونه پدر اینا باشه

دلیلش خوده طرف باشه