2777
2789
عنوان

خانوما بیاین ببینین حق با منه یا نه😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 100 پست
خب نباید زندگی کسی تباه بشه،،باید هرچه زودتر طلاق بگیرن و خودشون و ازادکنن،چرا باید یکی ضجر بکشه

دقیقازندگیه کی تباه میشه؟!!!اس؟خودش اینجوری بارش اورده خودشم درستش میکنه ابرورودرست میکنه دیگه نیازی نیس چشودربیاره

خدایا!من یاغی نیستم✋
آخه آنقدر پرروو که یه هفتم جلو نمیاد بگه حق با تویه  رو حرفش هست تو قیافه که انگار چه حرف و اه ...

توام بمون رو حرفت تو خونه مثل دیوار باهاش برخورد کن شام و ناهار و چاییتون رو بخورید ولی انگار نیست اصلا اهمیت نده بهش 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی خوبه که قبول کرده بیاد مشاوره پیش یه مشاور اقا برید

همین دیگه اول میخاستم برم پیش آقا گفت نه حق نداری باید بری پیش خانم 

پیش خانمم رفتیم که اینجوری شد دیگم نمیاد اون یبارم خودمو کشتم تا راضی شد

هیچی مشاورم رفتیم دقیقا مثله شما شد دارم میسوزم و میسازم ب خاطر دخترم 

ای بابا خدا عقلشون بده بخدا من خستم دیگه 

آنقدر م پرویه  که اگه بعد دو روزم مثلا فراموش کنم برم سمتش میگه اومدی منت کشی خودت فهمیدی حرف اضافه زدی؟ واسه همین نمیخام برم

پس شما خیلی ترسویی که با کوچکترین مشکل، صورت مسئله رو پاک میکنی...باید آدم عرضه داشته باشه مشکل رو ح ...

نخیر،،اتفاقا ترسو اونایی هستن که از ترس ابروشون طلاق نمیگیرن و به عبارتی خفه خون میگیرن و تا آخر عمرشون بدبخت هستند،،ادم باید عرضه داشته باشه که بتونه طلاق بگیره،،الان دیگه مثل اونوقتا نیس که لال بشن و هیچی نگن تا سرنوشت واسشون رقم بزنه،،ادم باید واسه هرچیزی بجنگه ن اینکه دست‌رودست بزاره تا اینکه کِی از اون زندگی جهنمی دربیاد

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
الان میان میگن چقدر ناشکری  اینها که مشکل نیست خدارو شکر کن شوهرت معتاد نیست و خیانت نکرده .😑. ...

نمیدونن چقدر اذیتم 

زنی که نتونه یه خاسته ساده داشته باشه که شب لااقل تنهام نزار و این برخورد و ببینه 😔😔

اسی خیلیییییییییییییییی رو دادی اونم به کسی که اصلا جنبه نداره خودت خراب کردی حالا درستش کن

چکار کنم😢😭 من از اول خاستم با احترام و همفکری و توجه به خاسته های هم بریم جلو اون نامردی کرد 😔

باور کن همینجوری گفتم با شوخی و خنده 

ببین دقیقا وقتی که شوهرت سر این موضوع داره بقیه رو دست میندازه و خودش رو بالاتر میدونه تو نباید این حرف رو میزدی نمیدونم متوجه حرفم میشی یا نه

من شخصیتای مردسالار رو مث کف دستم میشناسم وقتی رو دورن نباید پاتو بذاری رو ترمزشون.....گفتی مشاور رفتی و شوهرت گفته زنن و ناقص العقل خب پس برو پیش مشاور آقا..

گفتی خوبی هایی داره و از زندگی ناشکر نیستی خب خداروشکر ولی یه سری اخلاقا داره که اذیتت میکنه دنبال راه حل باش فقط مرگ چاره نداره 

تمام مشکلات دنیا دو حالت دارن یا قابل حلن یا قابل تحمل 

سعیتو کن حل بشه ، حل نشد سعی کن قابل تحمل بشه

برات از خدا میخوام آرامشت ابدی باشه🌷🌷🌷 

نخیر،،اتفاقا ترسو اونایی هستن که از ترس ابروشون طلاق نمیگیرن و به عبارتی خفه خون میگیرن و تا آخر عمر ...

دست رو دست؟؟!! بنده گفتم عرضه داشته باشه مشکل روحل کنه و زندگی رو باب میل..

شما هیچوقت بااین عقیده حس خوشبختی نمیکنی چون دائما در حال فرار از مشکلی ، نه جنگیدن

واقعا اینا با این روحیات چرا ازدواج میکنن؟یعنی نمیدونن الویت اولشون همسرشونه؟اخه ادم برای دوست اینجو ...

وای وای آره خدایی چرا نمیفهمن

جالبه توقع دارن از اون طرف تو همه زندگی و وقت و توجهتو برای اونا بزاری

دقیقازندگیه کی تباه میشه؟!!!اس؟خودش اینجوری بارش اورده خودشم درستش میکنه ابرورودرست میکنه دیگه نیازی ...

ن اشتباه نکن هیچکس و نمیشه درست کرد،،همین افکار نادرست که همه بدبختن تو زندگی دیگه

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
چکار کنم😢😭 من از اول خاستم با احترام و همفکری و توجه به خاسته های هم بریم جلو اون نامردی کرد 😔

ای جانم میدونم عزیزم کلاه گشادی سرت رفته ببین باید فقط باهاش حرف بزنی نه مهربون نه خشن فقط جدیه جدی سنگاتو وا بکن باهاش

رو کل کل با دوستاش کلا کوتاه نمیاد الآنم گفت من نباید تو کل کل اینکه زن ذلیل نیستم کم بیارم  

همین دیگه بگو کل کل تو افکار دمده و عصر جاهلیته..ملت بهت میخندن ..بگو قرار نیست زن ذلیل یا مرد ذلیل باشیم عین دوتا آدم باکلاس صحبت میکنیم و سعی میکنیم باعث خوشحالی همدیگه بشیم