2777
2789
عنوان

خانوما بیاین ببینین حق با منه یا نه😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 100 پست
ن اشتباه نکن هیچکس و نمیشه درست کرد،،همین افکار نادرست که همه بدبختن تو زندگی دیگه

چرا میشه درست کردمجبورم نیستم تورومجاب کنم ک میشه یان!بتوباشه درازبکشیم بمیریم فاتحه 

خدایا!من یاغی نیستم✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست رو دست؟؟!! بنده گفتم عرضه داشته باشه مشکل روحل کنه و زندگی رو باب میل.. شما هیچوقت بااین عقیده ...

اره دیگه این اسنش دست‌رودست گذاشتن،،چون هیچ تغییری نمیکنه و خودت و الکی خسته میکنی ،،هیچکی نمیتونه زندگی و باب میلش کنه مگراینکه از اون زندانی که توش هست دربیاد

ببین الان حرف شما مثل این میمونه که بگی زندانی ها باید حتما کاری کنن که توی زندان بهشون خوش بگذره..

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
همین دیگه بگو کل کل تو افکلر دمده و عصر جاهلیته..ملت بهت میخندن ..بگو قرار نیست زن ذلیل یا مرد ذلیل ...

هزاران بار با لحن خوب اینا رو بهش گفتم اما انگار ذهنیتش با هیچی عوض نمیشه با هیچی

ای جانم میدونم عزیزم کلاه گشادی سرت رفته ببین باید فقط باهاش حرف بزنی نه مهربون نه خشن فقط جدیه جدی ...

بارها حرف زدیم اولش قبول می‌کنه اما چشش به دوستاش میوفته منو یادش میره

چرا میشه درست کردمجبورم نیستم تورومجاب کنم ک میشه یان!بتوباشه درازبکشیم بمیریم فاتحه 

ن نمیشه ..اصلا نمیشه،چرا همچین فکری میکنی

خب بخاطر همین خیلیا زود پیر و شکسته میشن دیگه،،اوناهم طرز فکرشون مثل توئه فکرمیکنن باید واسه زندگی بجنگن ولی این خیلی اشتباست چون هرچی بجنگی هیچی ب هیچی و اخر هم دست میکشی از کارت و میبینی پیر شدی و اون همه روزهای جوونی که میتونستی زندگی کنی و خوش باشی وقف جنگیدن کردی

این اشتباست که میگن واسه زندگی باید جنگید..واسه زندگی کردن و خوشبخت بودن باید فرار کرد..افکارت خیلی بچه‌گانه‌ست

شما هی بابت کوچکترین مشکلی طلاق بگیر دوباره طلاق بگیر تا خوشبخت باشی🤢

چون تنها راه خوشبخت شدن و زندگی کردن دوباره و اینکه دوباره طعم خوشبختی و بچشی طلاق

می‌ترسم بدتر کنه آخه فوق العاده لجبازو خودسر

چی بگم عزیزم من اصلا خودم به شخصه طاقت تحمل یه همچین مرد دیکتاتوری رو ندارم من اگه بدونم تغییر نمیکنه و داره اذیتم میکنه ترکش میکنم

ن نمیشه ..اصلا نمیشه،چرا همچین فکری میکنی خب بخاطر همین خیلیا زود پیر و شکسته میشن دیگه،،اوناهم طرز ...

افکارمن دقیقامث پوفایل تو بچه گانه ست!!!!علم روانشناسی میگه اگ الی مردخسیس طلاق بگیری بری ب یکی دیگه اونم بازخسیس چون دردرون توی کمبودی هست ک اینجورافرادروجذب میکنی!بدون علم اظهارنظرنکن

خدایا!من یاغی نیستم✋
افکارمن دقیقامث پوفایل تو بچه گانه ست!!!!علم روانشناسی میگه اگ الی مردخسیس طلاق بگیری بری ب یکی دیگه ...

وا چیکار به پروفایل من داری،سلیقه ای دیگه من این و دوست دارم،دیدی چقد بچه ای..اگه بچه نبودی ب حرفم توجه میکردی ن پروفایل ب قول خودت بچه‌گانه‌ام

خب من هرچقدر هم توضیح بدم باز ی چیزی میگی،،من دارم راه حلی واسه خوشبختی میگم و اینکه چطور زندگی کرد،ولی خب...

وا چیکار به پروفایل من داری،سلیقه ای دیگه من این و دوست دارم،دیدی چقد بچه ای..اگه بچه نبودی ب حرفم ت ...

ن دستت درد نکنه من این بچه گیوب راه حل تو ترجیح میدم تاابد

خدایا!من یاغی نیستم✋