2777
2789
عنوان

خانوما بیاین ببینین حق با منه یا نه😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 100 پست
احساس میکنم یه عده هستن سازماندهی شده، که در هر پستی بیان بگن طلاق که گند بزنن به این اجتماع کثیف که ...

این مشکلات بچه‌گانه نیس،این بحث ی عمر زندگیه نباید زندگیت تباه شه

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
خیلی بهش رو دادی باهاش برخورد کن اصلا هم کوتاه نیا توهم قوانین خودتو بزار 

بارها امتحان کردم هر راهی بگی حتی مشاور رفتیم حق و به من داد اما تا پامونو گذاشتیم بیرون گفت اینم یه زنه عقلش ناقص

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو چرا فکر میکنی مردسالاری الان کار خوب و مد هست؟!! این واسه اون زمان بود که همه بیسواد بودند..افتخار نیست دوستات پشت سر تو رو مسخره میکنن بخاطر افکار جاهلیت...

اصل مشورت و تفاهم هست نه زن سالاری و مردسالاری

نه عزیزم اصلا خواسته ی اشتباه و زیادی نداشتی

خودت داری میگی مردسالاره حق با تو بوده ولی خب فکر شوهرت چیز دیگه ایه و اصلا نمیتونی قانعش کنی شاید بهتر بود حالا که شب برگشته چیزی نمیگفتی یا میگفتی منم خوشحالم که شب نموندی چون دوس ندارم شب تنها باشم

یه جوری میگفتی که بهش برنخوره

خودت رو سرزنش نکن املای این دنیا پر از غلط غلوطه

بارها امتحان کردم هر راهی بگی حتی مشاور رفتیم حق و به من داد اما تا پامونو گذاشتیم بیرون گفت اینم یه ...

این خیلی خوبه که قبول کرده بیاد مشاوره پیش یه مشاور اقا برید

بالاخره منم دارم مامان میشم🥰🥰
بارها امتحان کردم هر راهی بگی حتی مشاور رفتیم حق و به من داد اما تا پامونو گذاشتیم بیرون گفت اینم یه ...

خدا بهت صبر بده حالا فعلا رو نده و اشتی نکن نمی تونه که تا ابد و ده قهر بمونه

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
بهش بگو چرا فکر میکنی مردسالاری الان کار خوب و مد هست؟!! این واسه اون زمان بود که همه بیسواد بودند.. ...

رو کل کل با دوستاش کلا کوتاه نمیاد الآنم گفت من نباید تو کل کل اینکه زن ذلیل نیستم کم بیارم 

چقدراحت نسخه طلاق می پیچی!

خب نباید زندگی کسی تباه بشه،،باید هرچه زودتر طلاق بگیرن و خودشون و ازادکنن،چرا باید یکی ضجر بکشه

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
خدا بهت صبر بده حالا فعلا رو نده و اشتی نکن نمی تونه که تا ابد و ده قهر بمونه

آخه آنقدر پرروو که یه هفتم جلو نمیاد بگه حق با تویه 

رو حرفش هست تو قیافه که انگار چه حرف و اهمیتی بهش زدم