2777
2789

مامانا بچه های شما با خودشون بازی میکنن؟

پسر من عشششششششششق کارتونه 

به زور نمیتونم بلندش کنم از پای کارتون

در روز یکی دو ساعت کتاب میخونیم و توضیح میدیم و نقاشی میکشیم

یکی دوساعتم بازی میکنیم باهم

به محض اینکه من میرم سراغ کارای خودم میره پای کارتون

نمیدونم چکار کنم علاقش کم بشه خیلی عاشق کارتونه 

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

تا آخرین لحظه که میخواد بخوابه در حال کارتون دیدنه

مخصوصا سگهای نگهبان و پوکویو و بره ناقلا

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تی وی علاقه داره

ولی با خواهر 3 سالش هم زیاد بازی می کنه

تنهایی هم بازی می کنه

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

منم پسرم ۴سال نیم شه اگه وقت داشته باشم شتید نیم ساعت با تی وی نباشه .ولی اگه ولش کنم مدام پا تی وی 

نا گفته یه دختر ۲سال نیم دارم بینشون تو سر کله هم میزنن☺️

عضو گروه رز ابی💙وزن فعلی۶۶وزن هدف ۵۸
من ۲۶ سالمه ارشدم داره تموم‌ میشه عاشق کارتونم   چ ایرادی داره اخه   بچس داره بچگی ...

آخه چشماش داغون میشه

بعد میترسم بعدها بخواد بره مدرسه همه فکرو حواسش کارتون باشه

چکارش داری آخه من یه دوقلو دارم یکیشون عاشق کارتون اونیکی با بازی خودشو سرگرم میکنه البته نه همیشه ه ...

چشماشون داغون نمیشه آخه؟

پسرمن الان۱۳سالشه..وقتی همسن بچه ی شمابوددقیقاااااهمینطوری بود..دایمادرحال کارتون دیدن بود...نمیدونم شماچرانگران هستین..پسرم تاالان که کلاس هفتم هست همیشه شاگردزرنگ کلاس بوده وبچه فوق العاده مودبی هست..منظورم اینه که تاثیرمنفی روش نذاسته

برنامه‌ ماهم دقیقا همینه. 

تا وقتی مهد میبردم صبح تا ظهر سرش گرم بود  . متاسفانه الان از صب که پامیشه فقط کارتون دلش میخواد. 

البته من تایم گذاشتم ۲ ساعت صبح دوساعتم عصر واسه تلویزیون. 

پسرم من کارتون میبینه ولی نه انقدر که شما میگین 

بیشتر مشغول بپر بپر و بالارفتن از کمد و کابینته😥

با خودشم بازی نمیکنه حتما باید یکیمون باهاش بازی کنه

اگه زیادی کارتون میبینه یه تایم هایی طوری که متوحه نشه فیش دستگاه رو از تلویزیون جدا کنید

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚