2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی ۵ ساله دارید لطفا بیاید🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست
وای پسر منم ۵ سالشه عاشق این سه تا برنامه ست  کلا تلویزیون روی جم کیدز هست  جالب هم اینه ...

ای جانم خوابم میبینه😍😁

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

بچه ها من روی کارتونایی که نفس تماشا میکنه هم خیلیییی حساسم و تماما کنترل شدست و انتخاب هدفمند شده واسش

مثلا پویارو که کلا حذف کردم از کانالا

و کارتونای کمپانی والت دیزنی هم به هییییییچ عنوان تماشاشون نمیکنیم

مدرس زبان انگلیسی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تایم گذاشتم ولی رعایت نمیکنه که

به هر حال همیشه یه راهی هست . یا کنترل تلویزیونو بردار یا لپتاپ رو قایم کن یا نتو قطع کن. کارتون بیشتر از چشمهاش روی ذهنش اثر میذاره و خلاقیت بچه رو کاهش میده . چون دیگه چیزی رو لازم نیست که تصور کنه. موقع کتاب خوندن یا بازی ذهن فعال میشه

دختر من اصلا اهل تی وی و موبایل نیست فقط بپر بپر و یکی باهام بازی کنه  دائما میگه  ولی داش ...

منم دقیقا دنبال یه راهیم بتونم کنترلش کنم و علاقشو کم کنم

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
منم تایم گذاشتم ولی رعایت نمیکنه که

اونقدری وقتش رو محدود نکن ک قانون شکن یا لجباز ویا عقده ای بشه

باید آروم آروم از سرش بندازین 

یکم همراهش شو و بعد مدیریتش کن 

مثلن خیلی از برنامه های شبکه پویا تکراریه  خب میتونی بگی خب اینکه تکرار. حالا بیا هلی هواپیما درست کنیم 

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
دختر من اصلا اهل تی وی و موبایل نیست فقط بپر بپر و یکی باهام بازی کنه  دائما میگه  ولی داش ...

هوش جنبشی بالایی داره دخترتون ازش غافل نشید و حتما در عرصه های ورزشی و علایقش هدایتش کنید

مدرس زبان انگلیسی❤️
به هر حال همیشه یه راهی هست . یا کنترل تلویزیونو بردار یا لپتاپ رو قایم کن یا نتو قطع کن. کارتون بیش ...

تنها راهش قطع کردنه نت هست

ولی چون من شاغلم و کارم الان تو این وضعیت همش با اینترنته،  نمیدونم چکار کنم 

هوش جنبشی بالایی داره دخترتون ازش غافل نشید و حتما در عرصه های ورزشی و علایقش هدایتش کنید

اره قبل کرونا   ژیمیناستیک میرفت یکسال ولی کنسل شده فعلا

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
اونقدری وقتش رو محدود نکن ک قانون شکن یا لجباز ویا عقده ای بشه باید آروم آروم از سرش بندازین  ...

پویا فقط برنامه ی پاشو پاشو کوچولو رو میبینه که باهم از روش کاردستی درست میکنیم و اینا 

بیشتر کارتونای سگهای نگهبان و پوکویو و ... میبینه

خیلیم محدودش نکردم مثلا میگم امروز یک ساعت کارتون ببین بعدش بریم کتاب بخونیم بعد به زور نمیتونم بلندش کنم 

میتونید ببینید کودکتون کدوم هوشش غالب هستش و بازی هایی رو تو اون زمینه باهاش انجام بدید اینجوری تمای ...

پسر من عاشق موسیقیه قبل کرونا هم کلاس بازی موسیقی میرفت کلی تو خونه بازی هاشو انجام میدادیم ولی دیگه خسته شد

الانم این خونه نشینی خودش شده یه دردسر 

پویا فقط برنامه ی پاشو پاشو کوچولو رو میبینه که باهم از روش کاردستی درست میکنیم و اینا  بیشتر ...

ی ساعت خیییییییلی کمه 

حداقل از 3 ساعت شرو کن

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
میشه بگین مثلا چ بازی هایی ؟؟هدف مند منظورتون چیه

https://www.aparat.com/v/6U7wk

این کانال آپارات که لینکشو گذاشتم بازی های مفیدی معرفی میکنه میتونید ویدئوهاش رو دنبال کنید و استفاده کنید

مدرس زبان انگلیسی❤️