2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی ۵ ساله دارید لطفا بیاید🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست
منم پسرم ۴سال نیم شه اگه وقت داشته باشم شتید نیم ساعت با تی وی نباشه .ولی اگه ولش کنم مدام پا تی وی& ...

وای مثل پسر من 

یه روز مهمون داشته باشم اینترنتو کامل به فنا میده🙄😑

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

واقعا سخته طفلکی ها چیکار کنن من که داغون دلم برای بچه هام همش توخونه بخاطر این کرونا دربدر ولی تلوزیون ضرر من دخترم ساعت گذاشتم براش چیکار کنم از ی طرف سلامتیش از ی طرف توی نبینه چیکار کنه😢😢😢😢ولی سلامتیش ترجیح میدم همش تو سایتای مختلف میگردم یبازی سرگرمی کاردستی درست کنم باهاش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسایل بازی براش گرفتین؟؟

چیزای جذاب براش فراهم کنین تا انتخاباتی بیشتری داشته باشه 

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
پسرمن الان۱۳سالشه..وقتی همسن بچه ی شمابوددقیقاااااهمینطوری بود..دایمادرحال کارتون دیدن بود...نمیدونم ...

واقعا؟؟؟

چقدر خوب که گفتی

منم راستش هم نگران چشماشم هم اینکه بعدا مدرسه بره همه حواسش پی کارتون باشه 

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪
وسایل بازی براش گرفتین؟؟ چیزای جذاب براش فراهم کنین تا انتخاباتی بیشتری داشته باشه 

بخدا اسباب بازیا دارن مارو از خونه بیرون میکنن😁

هرچی فکر کنی داره

ولی فقططط ۵ دقه بعدش باز مثل آهنربا جذب کارتون میشه

برنامه‌ ماهم دقیقا همینه.  تا وقتی مهد میبردم صبح تا ظهر سرش گرم بود  . متاسفانه الان از ...

منم تایم گذاشتم ولی رعایت نمیکنه که

نه بابا فاصله رو رعایت کنه 

فاصله رو تا من حواسم هست رعایت میکنه 

تا میرم آشپز خونه میره جلو😫

تازه من فاصله هم گذاشتم و اگر نزدیک تر از فاصله بشینه کارتون رو استاپ میزنم

با اینکه یکسالشه خودش یاد گرفته و زمانی که حواسش پرت میشه و میره جلو یهو استاپ میشه بدو بدو میاد سرجاش میشینه تا ادامشو تماشا کنه

مدرس زبان انگلیسی❤️
تا آخرین لحظه که میخواد بخوابه در حال کارتون دیدنه مخصوصا سگهای نگهبان و پوکویو و بره ناقلا

وای پسر منم ۵ سالشه عاشق این سه تا برنامه ست 

کلا تلویزیون روی جم کیدز هست 

جالب هم اینه که صبح ها پا میشه میگه دیشب خواب هاپو هامو (سگ های نگهبان) را دبدم، با آب و تاب هم برام تعریف می‌کنه 

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 
خاموش کن تلویزیون رو

خاموش میکنم

از برق میکشم 

۵ سالشه خب قشنگ میفهمه 

یه بار تی وی از برق کشیدم دیدم رفت تو اتاق فکر کردم قهر کرده اهمیت ندادم  اومده بیرون به من میگه مامان من تو اتاق دارم با لپ تاپ کارتون میبینم😑🙄😐😐😐

دختر من اصلا اهل تی وی و موبایل نیست فقط بپر بپر و یکی باهام بازی کنه  دائما میگه  ولی داشتیم تو اقوام ک پسره از بچگی محو کارتون بود والان با بیست سال سن هنوز محو کارتونه  و همه چیشو گذاشت پا برنامه کودک‌ .حتما دلیل داره ک میگن یکساعت واین خوبه ک‌کنترل میکنی 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))