2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی ۵ ساله دارید لطفا بیاید🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 56 پست
ی ساعت خیییییییلی کمه  حداقل از 3 ساعت شرو کن

خب این اول صبحشه 

چون من عصرا کارم بیشتره میدونم دیگه خودش میره سراغ لپ تاپ و تی وی 

صبح ها تا جایی که بتونم نمیزارم بره

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

اگه یکی دوتا بچه مودب همسنش باشه ک باهم بازی کنن  عالی میشه 

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من عاشق موسیقیه قبل کرونا هم کلاس بازی موسیقی میرفت کلی تو خونه بازی هاشو انجام میدادیم ولی دیگه ...

خونه نشینی رو تبدیل به یه فرصت بکن

اجازه بده تجربه های تازه رو لمس کنه بچتون 

بازی هایی که باعث پرورش سایر هوش ها میشه هم امتحان کنید واقعا جذابن!

مدرس زبان انگلیسی❤️
خونه نشینی رو تبدیل به یه فرصت بکن اجازه بده تجربه های تازه رو لمس کنه بچتون  بازی هایی که با ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

باشه از فردا میرم دنبالش

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

مامانایی که خیلی علاقه مند هستند به شیوه های نوین پرورش کودک و مطالعه زیادی میکنن و ایده های خلاقانه دارن واسه پرورش حتما به من درخواست دوستی بدن خیلی خوشحال میشم که بتونم با کسایی مثل خودم هم صحبت بشم و به هم دیگه تو مسیر تربیت بچه هامون کمک کنیم:)

مدرس زبان انگلیسی❤️
خب این اول صبحشه  چون من عصرا کارم بیشتره میدونم دیگه خودش میره سراغ لپ تاپ و تی وی  صبح ...

پسرا زود لج میکنن   اصلن بازور و تهدید قانع نمیشن 

شاید با همراهی و بازی های جذاب تر  کم کم بهتر بشه 

من تجربه دختر دارم   خییییلی عالی شده خداروشکر 

خودش میاد میگه بابا الان اخبار 20 بزنم 2

الان اخباره بزنم 1

اسکافیلد شروع شد بزنیم تماشا😂

یا میگیره این تکراریه. یبار دیدیمش دیگه 

بعضی وقتا میگه  هنوز شرو نشده بعدا میاد  الان تلبیغشه😂😂😂

براش کاغذ رنگی و قیچی و چسب ماتیکی خریدم چسب نواریم داره ک نقاشی‌اش میچسبونه ب درو دیوار   مداد رنگی تخته وایت برد. صندلی کودک. ماژیک و.. هم براش گرفتم  

کلی مشغول میشه.    بهتراز اینها همه.  آبجی کوچیکه ک بعضی وختا 2..3 ساعت باهم مامان بازی میکنن

ماشین کنترلی داره 

وسایل)پزشکی داره 

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن
 واقعا؟؟؟ چقدر خوب که گفتی منم راستش هم نگران چشماشم هم اینکه بعدا مدرسه بره همه حواسش پی کار ...

نه عزیزم خیالت راحت این بچه هابسیارباهوش میشن..فقط مجبورش کن ازفاصله مناسب تی وی نگاه کنه تاچشماش اذیت نشه

سلام عزیزم

تماشای زیاد تلویزیون خلاقیت را از کودک می گیرد و باعث تحرک کمی داشته باشد. 

بعد از دیدن تلویزیون نمایش آن را بازی کنید و قصه آن را بگویید یک جوری دیدن کارتون هدفمند باشد. 

برنامه های روزانه را متنوع کنید. کارتون بخشی از آن باشد.

برای دیدن کارتون برنامه ی زمانی داشته باشید و به مرور کم کنید. 

خودتان هم برای دیدن تلویزیون برنامه داشته باشید. 

به نظرم در مورد علاقه اش جای نگرانی نیست ولی خب نباید این علاقه ی زیاد به دین زیاد تبدیل شود. 

سمیه سام خانیان موفق باشید 

سلام دوست عزیز.خوب هستید.امیدوارم خوب، سرحال و سلامت باشی. می خواستم نظرتو در مورد این استخرهای بادی بچه ها که یکی از دوستان گذاشته بدونم. اینم لینکشه.ممنون.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=138334575

براش برنامه بزارید. روزی ۱ ساعت بیشتر کارتون نبینه. یادش بدید بازی هایی انجام بده که تنهایی هم میشه. یه برنامه بازی برای تقویت همه هوش ها در نظر بگیرید. تلوزیون هم آسیب جسمی داره هم خلاقیت بچه رو کم می کنه. تو آشپزی بخوایید کمک بده بهش ماماوریت بدید کاردستی بسازه بعد بزنید به دیوار یا بزارید تو بالکن با حیاط بازی کنه. مثلا استخر بادی بزرگ بخرید تو بالکن باشه کلی هم اسباب بازی بزارید توش که هم تو گرما آب بازی کنه هم سرش گرم بشه. یا دورچه بخرید بره تو پارک یکی دوساعت فعالیت جسمی داشته باشه. گل بازی گل کاشتن کلی کار میشه به بچه ۵ ساله گفت