من مادر شوهر نیستم..ولی فکر میکنم از اول نسبت به عروس گارد ندارم.ولی اگه یه روز بفهمم که تو رفتار وحرکاتش نسبت بهم بخواد بی احترامی کنه از اونام که برای همیشه میزارمش کنار
مادر شوهر من رفیق پایه منه اینقدر این خانم باوقار و خدا خوب کرده هست سر به همه اقوامم میزنه سوغات میفرسته
میاد میریم این طرف اون طرف بیاد خونم خودش غذا میپزه جمع و جور میکنه
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
معلم قرانم میگه که توی نزدیک چهل سال زندگی مشترکش هیچ بدی از مادرشوهرش در حق هیچ کسی ندیده.
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...