2777
2789

سلام

من بارداری اولمه و میخوام بیمارستان دولتی طبیعی زایمان کنم بیمه هم تامین اجتماعی داریم

مشکلی که دارم نمیدونم از هفته چند باید برم تشکیل پرونده بدم برای زایمان و شرایطشو نمیدونم

بیمارستان دولتی خوب تو تهران کجاها خوبه؟

کاشانی خوبه به نظرتون

جایی که من هستم تنها بیمارستان دولتی نزدیک یکی هست که میگن خوب نیس و بقیه اکثرا ۴۰ دقیقه راه حالا این ۴۰ دقیقه راه سخت میشه ؟

من دولتی زایمان کردن تو ماه نهم رفتم تحت نظر بیمارستان قبلش تحت متخصص بودم ک دولتی کار نمیکرد تو ماه ...

منم دکترم فقط خصوصی منم نمیتونم خصوصی

کدوم بیمارستان رفتید

من هفته بعد میرم تو نه ماه نمیدونم هفته چند برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سال۹۶بیمارستان بهارلوزایمان طبیعی کردم خیلی خوب بوداتاقای زایمانشون خصوصی ووی ای پی بودینی همه چی داشت وبانامه ی کلاسای بارداریمم گذاشتن مادروهمسرم بیان داخل وخیلیم پرستارودکترمهربونی داشتن

به من فقط یه بیمارستان نزدیکه اونم میگن خوب نیس این بهارلو هم نیم ساعتی ازم دوره بیمارستان باید حت ...

ن باباهرجاک راحت بودی برومگه پیاده میخوای بری ک سختته من ازشهریارمیرفتم بهارلو

من ماه اخر رفتم فیروزگر ویزیت شدم. برنامه من واسه طبیعی بود ولی اورژانسی سزارین شدم اصلا نفهمیدم چی ...

پس زیاد راضی نبودین

شما میدونید ازهفته چند باید برای تشکیل پرونده رفت

ن باباهرجاک راحت بودی برومگه پیاده میخوای بری ک سختته من ازشهریارمیرفتم بهارلو

این بیمارستان نزدیکمون چند نفر از اقوام زایمان کردن همشون میگن خوب نیس

منم میخوام جایی باشه زیاد لازم نباشه برمو بیام

شما هفته چند رفتید بیمارستان ؟

این بیمارستان نزدیکمون چند نفر از اقوام زایمان کردن همشون میگن خوب نیس منم میخوام جایی باشه زیاد لا ...

میدونم ماه آخر باید رفت اما هفتشونمیدونم زیاد فرق میکنه یا نه

من سال۹۶بیمارستان بهارلوزایمان طبیعی کردم خیلی خوب بوداتاقای زایمانشون خصوصی ووی ای پی بودینی همه چی ...

آ راستی این اتاق خصوصی که میگی ینی تنها شما تو اتاق بودی چجوری بود اتاقش و امکاناتش؟

موقع بخیه بی حسی میزنن

این بیمارستان نزدیکمون چند نفر از اقوام زایمان کردن همشون میگن خوب نیس منم میخوام جایی باشه زیاد لا ...

والاچی بگم من جاییوانتخاب کردم ک بهش حس خوب داشتم وچون دخترخالم اونجازایمان کرده بودوراضی بودرفتم اونجامن ازاول ماه نهم رفتم اونجاپرونده تشکیل دادم چون شنیده بودم ک اگه پرونده داشتع باشی توبیمارستان هنگام زایمانت هرجورشده تخت خالی برات جورمیکنن خلاصه دراولویتی نسبت ب کسی ک موقع زایمانش میره بیمارستان