2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بهم گفتم دوستت ندارم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 37 پست

امیدوارم تو چشم شوهرت عزیز و زیبا بشی و دنیارو به پات بریزه و تو هم قدر بدونی و خودتو برای کسی که ازدواج نکرده نگیری چون بدجور دلش میشکنه

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم اون باید برات خرید میکرد😶

شاید واسه همین اخلاقته که اجازه ی این رفتارارو به خودش میده

انقد برا آشتی عجله نکن یکم ناز کن خب

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

ببخشیدا ولی مطمئنی دو قطبی نیس؟  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

بعدم خودت هنوز اعتماد به نفس نداری میگی هیکلم بده!خودت باید از خودت تعریف کنی!تا خودت خودتو دوس نداشته باشی کسی هم دوست نداره!

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))

پیشش از خودت تعریف کن نه مستقیم مثلا بگو وای فلانی ب مامانم گفته دخترت مجرده برا پسرم میخوام یا فلانی گفته چ خوشگل شدی دیدمت نشناختم ،بخدا زن پسر خااه شوهرم اینقد زشت و بد قواره اس ک نگو بعد شوهرش خیلی خوبه از هر لحاظ اینقد تعریف خودشو از زبون دیگران میکنه الکی خود بخود ب چسم همه خوشگل و باسلیقه میاد خودش گفت این سیاستمه

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
۱۶۰😔

قدت خیلی نرماله خودت اعتماد به نفس نداری...حتما از بس گفتی جلوش از هیکل و قدت اونم باورش شده که بده😐

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))