2777
2789
عنوان

عروسی در کرونا و یا باز هم صبر؟؟؟

6684 بازدید | 40 پست

سلام دوستان .

من برای اواسط تیر نوبت تالار برای عروسی زدم با اینکه فامیلا گفتن که همه میان و خوشحال شدن ولی من ته دلم راضی و خوشحال نیستم و همش استرس دارم و گریه میکنم چون بعد سه سال عقد و بلاتکلیفی و نداشتن هیچ جشنی این اون عروسی نبود که دلم میخواست😭😭😭 تو این کرونایی

به نظرتون چیکار کنم ؟،؟دارم دیوونه میشم از استرس

از اونام که اگه عروسی نگیرم تا آخر عمر با همه قطع رابطه میکنم و عقده اش میمونه تو دلم.

تعداد رای : 46
نظرسنجی
این تاریخ رو کنسل کن و صبر کن اوضاع بهتر بشه
33
71%
تو همین تاریخ بگیر معلوم نیست آینده چی بشه
13
28%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مردادماه عروسیمه اسی

به دلم نیست بگیرم میخوام کنسل کنم ولی لامصب تالار مبلغ خیلی زیادی رو ازمون میگیره بابت کنسلی

نمیدونم چکار کنم

ولی فکرکنم بخوای بگیری میتونی تعداد مهمونارو تا ۵۰٪ کم کنی

عزیزم با این اخلاقی که داری اصلا هنوز پخته نشدی و امادگی زندگی مشترک را نداری چون برای یه جشن میخوای زندگی مشترک را به شوهرت زهر کنی . ولی من اگه جای شما بودم فقط لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه و فیلمبردار و ماشین عروس را انجام میدادم و با تعداد خیلی خیلی کم و فقط درجه یک . چون خدا نکرده تا سه هفته بعد یکی کرونا بگیره مایه شرمندگی میشه .کاری هم به کرونا نباشه دیگه عروسیهای انچنانی و جمعیت زیاد از مد افتاده . و شام هم نمیدادم و ترجیحا اگه گرون نمیشد در باغ یا فضای باز میگرفتم 

حالا چرا با بقیه قطع رابطه کنی ؟ 😁😁ی مدت صبر کن من خودم از ی شهر گرمسیر هستم جدا از کرونا عروسی تو تابستونو پیشنهاد نمیدم تیر ماه عقد کردم واسه عکس رفته بودیم باغ از بس گرم بود همه ارایشم ماسید در کل عروسی تو هوای گرم خوب نیس 

حالا چرا با بقیه قطع رابطه کنی ؟ 😁😁ی مدت صبر کن من خودم از ی شهر گرمسیر هستم جدا از کرونا عروسی تو ...

چون تا الان جشن همه رو رفتم و جشن خودمو تصور کردم 

بعد این نمیتونم برم و بگم کاش منم گرفته بودم.

آخه مادربزرگ همسرم مریضه میترسم نگیریم خدای ناکرده ایشون فوت شن و مجبور شیم یه سال دیگه هم بمونیم 

کاش یکی آینده رو بگه من بدونم چیکار کنم😭

واقعا؟؟؟کی ساخته؟اثر داشته؟

بله عزیرم شرکت مدرنا امریکا ساخته ۲ مرحلش جواب داده ینی تقریبا ۳۰۰ نفر و تیر ماه روی ۱۸۰۰ نفر هم ازمایش میشه و بعد به تولید انبوه میرسه انشالله مهر و ابان دیگه رسیده

عزیزم با این اخلاقی که داری اصلا هنوز پخته نشدی و امادگی زندگی مشترک را نداری چون برای یه جشن میخوای ...

دقیقا جای من نیستید مشکل اینجاس  .دقیقا پارسال شهریور عروسیم بخاطر کار همسرم کنسل شد و من تا فروردین صبر کردم و حس میکردم کار درستو کردم و خدا قراره اتفاقات بهتری رو برام رقم بزنه ولی زهی خیال باطل

چون تا الان جشن همه رو رفتم و جشن خودمو تصور کردم  بعد این نمیتونم برم و بگم کاش منم گرف ...

چرا عروسی نگرفتن برات میشه عقده؟؟؟؟؟

شما با این تفکر سن ازدواجت نیست اصلا

چرا عروسی گرفتن انقدر براتون بزرگه ؟؟؟؟ اینکه راضی هستین عروسی بگیرین چند نفر بمیرن؟؟؟؟؟؟؟؟

دقیقا جای من نیستید مشکل اینجاس  .دقیقا پارسال شهریور عروسیم بخاطر کار همسرم کنسل شد و من تا فر ...

عزیزم من البته جشن عقد گرفته بودم و شام نداده بودیم الانم پشیمونم چرا این همه پول خرج کردم و عروسی هم با اصرار خودم نگرفتم ‌. ببخشید ولی شما یه حالت طلبکار دارید و پرتوقع هستید .من خودمم عروسیم یکسال عقب ابتاد به دلایلی