2777
2789
عنوان

عروسی در کرونا و یا باز هم صبر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6684 بازدید | 40 پست

عزیزم منم شرایط تورو دارم 2 سال دوست بودیم 2 سال نامزد واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده اوضاع

به حرف هیشکی گوش نکن 

اینجا هرکی یه نظری میده و اصلا نمیتونن مارو درک کنن

اونی که مخالف عروسیه مطمئن باش ی جا ی عقد مفصل یا ی جشن مفصل داشته که چشش سیر شده، یا به قول یکی از دوستان ی ماه عسل توپ رفته بالاخره ی چیزی باید باشه که ما عروسا بتونیم از آرزومون دست بکشیم الان هیچی نمیشه

الان هیشکی رعایت نمیکنه خیلی تعداد کمی هستنو بقیه فقط شعار میدن رستورانا قهوه خونه ها همشون پرن و مردم صف وای میسن برا خوردن غذا بیرون  ولی بحث عروسی میشه همه به ظاهر روشن فکرا میان نظر میدن نگیرو خودخواهی و فلانی، اینا همونایین که موقعی که مهمونای میان دنبال ماشین عروس مهمونارو 6 دور دور شهر میچرخونن جالبه همه قبل گرفتن عروسی خودشونو میکشن ولی بعدش پشیمونن😂خودمونم میدونیم فقط خانواده هامون مهمن 

تو فقط به دل خودت نگا کن، چون ی عمر زندگیت خراب میشه

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اخبار نمیبینی تو مترو شام پخش نمیکنن  تو اخبار اعلام کرده بعد دو تا عروسی ۱۳۰ نفر کرونا گر ...

چه ربطی داره تورخدا یکم خودتون رو بذارین جای عروس دومادا.....همین شماها همه جا میرید همه کا میکنید فقط عروسی بده؟ تماممممم رستورانا بازن مشاغل باز مترو شلوووووووووووغ ....تازه عروسیش که فضاش باز تره از رستورانا کسی هم مجبورتون نمیکنه بیاین که ....اتفاقن من میگم شما ها خیلی بی عقل و خودخواهین که حاضرین تمام حس خوشی و شاید و از دوتا جوون بگیرین با این حرفاتون

عزیزم منم شرایط تورو دارم 2 سال دوست بودیم 2 سال نامزد واقعا دیگه غیر قابل تحمل شده اوضاع به حرف هی ...

بخدا حرف دلمو زدی   انقدر بدم میاد  اونایی که عروسی گرفتن بعد میان میگن پشیمونیم.....همه هم روشن فکر میشن.....همه همه جا میرن 

بخدا حرف دلمو زدی     انقدر بدم میاد  اونایی که عروسی گرفتن بعد میان میگن پشیمونیم... ...

والا بخدا

دیشب فهمیدم مادربزرگ شوهرم کرونا خفیف گرفته فعلا از خیر عروسی گذشتم تا بریم سر زندگیمون انشالله کرونا رفت عروسی بگیریم 

شما چیکار میخوای بکنی؟؟ 

همیشه یادمان باشد که نگفته هارا میتوان گفت، ولی گفته  هارا نمیتوان پس گرفت، چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ، شکستن با کوزه است... دل ها خیلی زود از حرف ها می شکنند.........................!  قضاوت نکنیم! زخم زبون نزنیم! 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»💞
والا بخدا دیشب فهمیدم مادربزرگ شوهرم کرونا خفیف گرفته فعلا از خیر عروسی گذشتم تا بریم سر زندگیمون ا ...

من بدبخت 23 خرداد عروسیم بود کنسل شد چقدر ذووووق داشتم الان کلن حسم پریدفرداش میخواستیم بریم تکلیفمون رو روشن منیم تو تالار تو راه تالار پدر شوهرم(خیلی خووووبه خیلی دوسش دارم برام پدری کرده) داشت باهام صحبت میکرد که دخترم الان وضعیت فربق داره و شرایط خاصه و فلان و....که بیخیال شم همینجوری برم سرخونه زندگیم منم یهو نتونستم خودمو کنترل کنم گزدم زیر گریه و گفتم من بمیرمم هم بدون عروسی نمیرم خونم مث بیوه ها میدونم اگه برم باید سالها برم پیش روانپزشک و اینااونم گفت باشه....بعد دگه رفتیم برا مرداد رزرو کردیم ...ناراحت شدم که اینجوری حرف زدم   اصن یه حالی هستم که قابل توصیف نیست از یه طرف نمیتونم رویای که هیشوقت جبران نمیشه رو قیدشو بزنم از یه طرفم میگم نکنه خطرناک باشه عروسی و اینا.....شوهرمم پروعه میدونم از ایناس که بعدا بگه چقدر بی عزت بودی برات عروسی هم نگرفتم اومدی خونم..

من بدبخت 23 خرداد عروسیم بود کنسل شد چقدر ذووووق داشتم الان کلن حسم پریدفرداش میخواستیم بریم تکلیفمو ...

عزیززززززززززززززززززززم چقد اخلاق شوهرت بد

اخلاق شوهرت جوری که واقعا دهنمو بست بخوام چیزی بهت بگم😢

چه ربطی داره تورخدا یکم خودتون رو بذارین جای عروس دومادا.....همین شماها همه جا میرید همه کا میکنید ف ...

اتفاقا بی عقل و نادان شمایید که واسه خوشی و کیفتون میخواین یه عده رو به کشتن بدین 

خدا رو شکر که فعلا تالارها تعطیله و به این زودی هم باز نمیشه 

عروسی یه شب عزیزان مهم یه عمر زندگی بعد اونه که فقط خودتون و شوهرتان میمونین و مشکلات زندگی که باید دوشادوش هم حلش کنین از الان به خاطر یه شب دلتونو چرکین نکنین که عقدش برای یه عمر مثل یه دمل چرکین میمونه  ور  دلتون  و گاهی اوقاتم سر باز میکنه و بوی گندش تمام زندگی تونو  میگیره  سعی کنین عروسی رو تو باغ و فضای بزرگ بگیرین اگرم نشد نگیرین چنتا همکار من عروسی نگرفتن به خاطر کرونا قبل اونم برادر همکارم به خاطر یه مشکل عروسیش کنسل شد رفتن سر زندگیشان بعد یه سال یه جشن مفصل گرفتن همه فامیل و دوستاشونم اومده بودن از آرزوهاتون نگذرین حتی اگه زمان بخواد

اتفاقا بی عقل و نادان شمایید که واسه خوشی و کیفتون میخواین یه عده رو به کشتن بدین  خدا رو شکر ...

بدون بی احترامی نمیشه نظر داد یعنی؟؟؟ 

اتفاقا بی عقل و نادان شمایید که واسه خوشی و کیفتون میخواین یه عده رو به کشتن بدین  خدا رو شکر ...

من نگفتم کار درستیه الان عروسی بگیرید من گفتم اونایی که همه مهمونیا رو  میرن رستوران  میرن از صب تا شب هم تو خیابونن نیاین با حرفای وااااا همینجوری برید سرخونه زندگیتون چقد خودخواهین و چقد ر بشعورین و هزار تا فحش دگه دل جوونارو اتیش بزنن و الکی ادا در بیارن....

ضمنا تالارا قانونی باز شده عروسی هم برگذار شده..ماهم عقب انداختیم ولی این زخم زبونای مردم دل ادم ومیسوزونه مخصوصا اونایی که ادا در میارن همه جا میرن به ما که میرسن دانای کل میشن و روشن فکر