2777
2789
عنوان

عروسی در کرونا و یا باز هم صبر؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6684 بازدید | 40 پست
چرا عروسی نگرفتن برات میشه عقده؟؟؟؟؟ شما با این تفکر سن ازدواجت نیست اصلا چرا عروسی گرفتن انقدر بر ...

آدماباهم فرق دارن.اینکه جشن عروسی واسه شمامهم نیست قرار نیست واسه بقیه همم مهم نباشه.روحیات هرکس فرق میکنه فکرنمیکم درک کردن این چیزا کارسختی باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدماباهم فرق دارن.اینکه جشن عروسی واسه شمامهم نیست قرار نیست واسه بقیه همم مهم نباشه.روحیات هرکس فرق ...

منم فکر نمیکنم درک کردن اینکه چون من عروسی دوست دارم ولی حاضرم بخاطر دوست داشتن خودمو جون چندین نفر هم بگیرم خیلیییییییی کار سختی باشه

امیدوارم درک کردنش واست کار سختی نباشه

منم دقیقا تو شرایط توام همیشه رویای عروسیمو داشتم  همیشه ...23 خرداد عروسیم بود کنسل شد باورت نمیشه اگه بگم 24 ساعت کامل گریه کردم.....همه لباساس و ایراو هم خریده بودم ...بعد سه یسال عقد واقن حد نارحتیم قابل گفتن نیست ...خانوده شوهرم بعد کنسل شدن میخواستن کلا بیخیال بشن از اولم رقبتی به جشن نداشت شوهرم....ولی وقتی حال روز منو دیدن رفتیم برا مرداد ماه رزرو کردیم ولی بازم نمیدونم چی میشه فقط میدونم این عروسی اونی نبود که من میخواستم ....    کاش درست شه همه چی ما هم ارزو به دل نمونیم

منم دقیقا تو شرایط توام همیشه رویای عروسیمو داشتم  همیشه ...23 خرداد عروسیم بود کنسل شد باورت ن ...

درکت میکنم عزیزم

هزار بار هم بشه میگم حال و روز عروسای این روزا رو فقط و فقط خودشون میتونن درک کنن نه حتی پدر و مادرشون. همه از جانب خودشون نسخه میپیچن منم خیلی نگران سلامتی همه هستم ولی وقتی از گرفتن جشن عقد و چند تا جشن دیگه ای که رسممون بود من گذشتم و راضی به هزینه و زحمت کسی نشدم واقعا یه جشن عروسی خوب رو حق خودم میدونستم نمیدونم چرا بقیه باید بهم بگن خودخواه و نادان

منم فکر نمیکنم درک کردن اینکه چون من عروسی دوست دارم ولی حاضرم بخاطر دوست داشتن خودمو جون چندین نفر ...

الان دیگه هیچ کس رعایت نمیکنه وهمه جا میرنو همه جا بازشده حتی باشگاهها .اگه قراره چیزی کنسل بشه چرا فقط مراسم عروسی کنسل بشه .فقط تو شادی کرونا منتقل میشه؟تو مترو نمیشه؟تو مسجد نمیشه؟تو بازار نمیشه؟

از اینها گذشته کسی رو مجبور نکردن بره عروسی هرکی میترسه بمیره میتونه نره فکر نمیکنم اجباری در کارباشه

درکت میکنم عزیزم هزار بار هم بشه میگم حال و روز عروسای این روزا رو فقط و فقط خودشون میتونن درک کنن ...

عزیزم منم اردیبهشت عروسیم بود وکنسل شد.مراسم عقدم نگرفتم که عروسی رو خوب بگیرم و واسه عقد فقط محضررفتیم.حالا هم واقعا از این وضع وبلاتکلیفی خسته شدم از یه طرف نمیتونم بیشترازاین صبرکنم که کروناتموم بشه چون معلوم نیست تاکی ادامه داره و شوهرم دوس داره زودتر بریم سرخونه زندگیمون ولی حالا که نمیشه عروسی بگیریم اونم نمیخواد آرزوهای منو خراب کنه و بدون هیچ مراسمی بریم سرزندگیمون.حالا همینجوری بلاتکلیف موندیم    

الان دیگه هیچ کس رعایت نمیکنه وهمه جا میرنو همه جا بازشده حتی باشگاهها .اگه قراره چیزی کنسل بشه چرا ...

مگه اخبار نمیبینی تو مترو شام پخش نمیکنن 

تو اخبار اعلام کرده بعد دو تا عروسی ۱۳۰ نفر کرونا گرفتن

یه عروسی دیگه هم ۸۰ نفر گرفتن 

اگه ادم عقل داشته باشه دوست نداره زندگیش بر پایه مرگ یه نفر بنا بشه

اتفاقا بعضی لز عروسی ها رو مجبوری بری چون یا خانواده شوهره

اتفاقا منم میدم ولی ماسک میزنم و هم غدا و میوه نمیخورم به چندین نفر از فامیل هامونم همین کار رو میخوان بکنن

تا یه کم ضایع بشن 

مگه اخبار نمیبینی تو مترو شام پخش نمیکنن  تو اخبار اعلام کرده بعد دو تا عروسی ۱۳۰ نفر کرونا گر ...

شما اگه اختیارت دست خودت نیست و شوهرت مجبورت میکنه بری عروسی فامیلاشون قرارنیست دق ودلیتو بیای اینجا سر ما خالی کنی عزیزم

به ما نمیدن خواهر

باید به همه‌ی کشورها بدن 

مثلا مراحل انبوه سازیش رو چین و کره هم به عهده میگیرین و پخش میکنن تا آخر امسال همه میزنیم انشالله

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
دقیقا جای من نیستید مشکل اینجاس  .دقیقا پارسال شهریور عروسیم بخاطر کار همسرم کنسل شد و من تا فر ...

عزیزم کسی درکت نمیکنه اینجا

اینجا اونایی که خودشون نخواستن جشن بگیرن عروسی براشون مهم نیست. عوض ماه عسل توپ رفتن که شما تو این کرونا نمیتونید برید

اونایی هم که خواستن و گرفتن بیرون گود نشستن به شما میگن لنگش کن

درکت میکنم چون یکی از عزیزای منم به مشکلتون دچاره

ایشونم یک سال و نیمه عقده و پارسال عروسیش بخاطر یه فوت به هم خورده و امسال بخاطر کرونا نمیتونه جشن بگیره

به خودت بستگی داره

اگه میتونی بی‌خیال شی با عکس و آتلیه سر و تهش رو هم بیار. هرچند اونم بچه گول زدنه و عروسی نیست ولی از هیچی بهتره. (عزیز ما هم میخواد همینکار رو بکنه)

اگه نه صبر کن شاید سال دیگه اوکی شد

به خودت و اولویت‌هات بستگی داره

من جات بودم اگرم میگرفتم بعد سه سال علافی به دلم نمینشست و اگرم نمیگرفتم بازم حسرت می‌موند برام

ولی عکس و آتلیه رو میرفتم و جای گرونم میرفتم که لااقل این وسط مردی که سه سال معطل نگه‌م داشته خیلی خوش خوشانش نشه

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
درکت میکنم عزیزم هزار بار هم بشه میگم حال و روز عروسای این روزا رو فقط و فقط خودشون میتونن درک کنن ...

ببین ما نمیگیم جشن نگیر . لباس عروس بپوش ارایشگاه برو اتلیه برو ماشین عروس داشته باش کلیپ درست کن ولی فقط با افراد درجه ۱ یعنی مثلا شما و شوهرت مجموعا ۲۰ نفر را دعوت کنید اونم توی دو تا محیط جدا از هم  و شام هم ندید . فکر نمیکنم اینجورز دیگه چیزی براتون عقده بشه چون فقط عکس هاست که تا سالها یادگاری می ماند و ماندگار هست بقیه چیزها دو ساعته تموم میشه .من ۶۰۰ نفر را برای عقدم دعوت کردم الان مثل چی پشیمونم چون از این ۶۰۰ تا فقط ۲۰ تاسون از ته دل خوشحال بودن و آرزو داشتن من را روی لباس عروس ببینن . خیلی هاشون برای فضولی و حسودی امده بودن 

عزیزم کسی درکت نمیکنه اینجا اینجا اونایی که خودشون نخواستن جشن بگیرن عروسی براشون مهم نیست. عوض ماه ...

ببخشید ولی خود اقایون هم اکثرشون میخوان زودی برن سر خونه و زندگی و بلا تکلیف نباشن . اینکه ادم بخواد الکی جای گرون بره تا شوهرش را اذیت کنه خیلی رفتار بچه گانه ای هست و اصلا نرمال نیست .البته اگه مردی واقعا عمدا زنش را معطل نگه داشته اونم نرمال نیست ولی اینکه یه زن از شریک زندگیش کینه داشته باشه و دنبال تلافی باشه و اول زندگی را با ابن حرکات شروع کنه خیلی خیلی بده .جیب مرد یعنی جیب زن . این سرمایه مال هر دوتاشون هست و هیچ ادم عاقلی برای تلافی الکی نمیره جای گرون  

عزیزم منم اردیبهشت عروسیم بود وکنسل شد.مراسم عقدم نگرفتم که عروسی رو خوب بگیرم و واسه عقد فقط محضررف ...

عزیزم حالا که شوهر به این خوبی داری برو ارایشگاه اتلیه لباس عروس و ماشین عروس داشته باش کلیپ هم بسازید بقیه اش مال مردم هست خودت و شوهرت را عشقه