2777
2789
عنوان

بچه ها چیزی هست تو دلتون که نتونین به کسی بگین🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 126 پست
اره همیشه از چهرم به خدا نالیدم،زشت نیستم معمولی ام،اما از این ناراحتم که دختری که همسرم قبل از من م ...

درکت میکنم بنظرم بدترین چیز اینه همسر آدم قبل از ازدواج کس دیگه ای رو میخواسته

منم سختمه این مورد

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بیاید بگیم آخرش که سبک شدیم تاپیک ومیترکونیم

اینقدر سخته برام .چندین بار تایپ کردم اما بعد پاک کردم .هر روز و شب بهش فکر میکنم .داغون شدم دیگه. شاید بعدها که بچه هام بزرگ شدن مثلا موقع ازدواج یا بعد ازدواج به اونا بگم تا سبک بشم .اگر زنده بمونم .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 

نوموخام☹👀

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
این 4 ساله به هیچکی نگفتم , دلم خیلی شکسته ,هنوز شبا خوابشو میبینم, عکساشو نگاه میکنم, تو رویاهام با ...

آخی عزیز دلم چه بااحساسی شما

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

خیلی زیاده

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

این 4 ساله به هیچکی نگفتم , دلم خیلی شکسته ,هنوز شبا خوابشو میبینم, عکساشو نگاه میکنم, تو رویاهام با ...

اشتباه میکنی... هیچ مردی انقد ارزش غصه خوردن نداره... بیخیال شو بعد چند یال ک سنت رفت بالا متوجه میشی چ اشتباهی کردی

خودش همیشه بهم میگه بهترینی،اما دوست ندارم چشمای همسرم یکی از من قشنگتر رو ببینه،از حسودی میمیرم یه ...

منم اینطوریم بااینکه خیلی خوشگلم چه هیکل چه چهره فقط قدم ۱۶۰ دوست داشتم بلندتر بودم

یه چیزایی رو به هییچکس وهیچ جا  نمیشه گفت 

فقط باید تو دلت بمونه وبسس

💛زتمام‌بودنی ها تو همین ازآن‌من باش که به غیرباتوبودن دلم آرزوندارد💛من مطمئنم موفق میشم وکلی روزای خوب میسازم واسه خودم.میبینم اون روزی رو که لبخند عمیق رولب مامان بابامه وبهم افتخار میکنن😍تنشون سلامت😊خدایا شکرت😊از رویاهات دست نکش💪💪
اره خیلی جاها دروغ گفتم خیلی وقت ها دل شکستم به یه ادم متاهل رو دادم  اوایل ازدواجم با یه پسر ...

خوبه که حالا دیگه متوجه شدی😊😊👏👏

کسی به خدا گفت: اگر سرنوشتم را نوشته ای پس چرا آرزو کنم؟ خدا گفت: شاید نوشته باشم، هرچه آرزو کند...!