2777
2789
عنوان

با یه پسره که همکارمه دوست شدم بعد

325 بازدید | 21 پست

تاحالا رو درد رو نشدیم مثلا من یه بخشی ام تو اون محل کار اون تو بخش دیگه 

بعد سه روزه حرف می‌زنیم برا آشنا شدن و اینا تابحال هم دیت نرفتیم 

بعد بنظرتون برم خوشم نیاد تموم کنم یا صحبت نکنم بده؟

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشت نیومد تموم کن بره بعدا توعلاقه مند میشی اون ولت میکنه میره

میخام برم ببینم چجوره 

میگم یعنی تو محل کار یجوریع 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

چه جوری دوست شدین ؟

منظورم اینه محیط کار همه خیلی رسمی هستن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

همین روزا برید همو ببینید تا وابسته نشده

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

چه جوری دوست شدین ؟منظورم اینه محیط کار همه خیلی رسمی هستن

نه ببین مثلا ما غرفه غرفه این فروشنده 

بعد اون اشپزه منو دیده بود پیام داد از اینستا پیجم و چند وقتی داشت 

نه ببین مثلا ما غرفه غرفه این فروشنده بعد اون اشپزه منو دیده بود پیام داد از اینستا پیجم و چند وقتی ...

آشپز هست ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

میخام برم ببینم چجوره میگم یعنی تو محل کار یجوریع

چجوریه؟ الان همه تو محل کار و خیابون باهم صحبت میکنند ، قرار میزارن 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

آشپز هست ؟

آره اما سنش کم مثلا ۲۱

چجوریه؟ الان همه تو محل کار و خیابون باهم صحبت میکنند ، قرار میزارن

خب من بخاطر این که هیچکس متوجه نشه ما صحبت میکنیم حتی نگاهش هم نمیکنم 

اونم گفت باش 

گفتم نمیخوام کسی بدونه چیزی چون مشخص نیست هیچی 

بعد برم یبار دیت ببینم چجوره

خب من بخاطر این که هیچکس متوجه نشه ما صحبت میکنیم حتی نگاهش هم نمیکنم اونم گفت باش گفتم نمیخوام کسی ...

اره به محل کار بستگی داره ، اگر تابلو میشه کاره خوبی می‌کنی ، دین برو ببین چطور پسریه

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن