2777
2789
عنوان

بچه ها چیزی هست تو دلتون که نتونین به کسی بگین🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 126 پست
خودش همیشه بهم میگه بهترینی،اما دوست ندارم چشمای همسرم یکی از من قشنگتر رو ببینه،از حسودی میمیرم یه ...

واقعا ادم وقتی کسیو دوس داره تو جشش قشنگ ترینه مخصوصا بعد چن سال زندگی واقعا اون ارامش و عشق ک ب چش میاد 

مثل مادر که هرکسی تو چشش مادرش زیباترینه اگه عشق باشه فیزیک هیچه

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌

امروز عصر سر اذان مغرب انقد گریه کردم خدا میدونه 

دلم تنگ شده بود یهویی دل تنگ مامانم داداشم بابام 

ناراحت بودم ناامید نشدم ولی احساس کردم دلم یهو خیلی شکست 😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردی که دوستش داشتم و همه زندگیم بود رفت زن گرفت 

مجردی شما الان

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
اره همیشه از چهرم به خدا نالیدم،زشت نیستم معمولی ام،اما از این ناراحتم که دختری که همسرم قبل از من م ...

همسر منم مثل شما

منم حس شمارو دارم😔

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

هااااا خسته م حال ندارم تنهام دلم میخاد یکی باشه باهاش حرف بزنم... هرچقدرم دعا میخونم و چهله میگیر ...

شاید خیریتی توش هست توکل بخدا کن

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
اینکه تو این ده سال زندگی با همسرم هیچ لذتی از رابطه مون تجربه نکردم و همش دارم فیلم بازی میکنم.

این واقعا بده پس چیکار میکنی؟

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌

دلم کلی پول میخاد که حسرت به دل نمونم 

از پدرم ناراضیم گاهی ارزوی مرگشو دارم 

دلم یه عالمه آزادی میخاد 

دلم میخاد دانشگاه یه رشته ی خوب قبول شم به چشم پسری که دوسش دارم بیام 

دلم کمی فقط کمی ارامش میخاد 😔  هیچی تو زندگیم سرجاش نیس

من از ازدواجم پشیمانم، من از اشتباهاتم پشیمانم،من از کارتهای گذشته ام پشیمانم.

توکل بخدا کن ان شاالله درست میشه

آخی عزیز دلم چه بااحساسی شما

دلم خیلی براش تنگ شده , خیلی زیاد, ولی نه راه پس دارم نه پیش, نه میتونم داشته باشمش نه میتونم فراموشش کنم, بیشتر روزو به زور میخوابم شاید تو خواب ببینمش,باهاش حرف بزنم, بغلش کنم, غصه اش دیونه ام کرده

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری.......شده آیا ته یک شعر, ترک برداری؟