2777
2789
عنوان

بچه ها چیزی هست تو دلتون که نتونین به کسی بگین🙁🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 3006 بازدید | 126 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه😥

چرا بیاید بگیم آخرش که سبک شدیم تاپیک ومیترکونیم

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
اره  من دلم شوهر میخاد 😔

اینم درک میکنم نمیشه به کسی گفت😐

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 

من تنها خدارو دارم خیلی خستم اما کم نیوردم خیلی پول لازم دارم خیلب قسط دارم من بیکارم اما ماهی کلی قسط میدم تازه اول راهم22سالمه امااااا از درون صد سالمه دعا کنید برام برای سلامت خانوادم

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘
اره ولی ابنجام نمیتونم بگم تا ابد باید دفن شه

چراعزیزم بگو سبک میشی

این 4 ساله به هیچکی نگفتم , دلم خیلی شکسته ,هنوز شبا خوابشو میبینم, عکساشو نگاه میکنم, تو رویاهام با هم ازدواج کردیم و بچه داریم, هیچ خواستگاری رو قبول نمیکنم چون من توی رویاهام شوهر و بچه دارم, هعییییی خداااا

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری.......شده آیا ته یک شعر, ترک برداری؟
اره همیشه از چهرم به خدا نالیدم،زشت نیستم معمولی ام،اما از این ناراحتم که دختری که همسرم قبل از من م ...

لابد هستی که گرفتت دیگه

خدام بیکار نشسته هی من آرزو‌کنم هی برآورده کنه اخه نباید عاشقش بشم من؟😍😌

اره خیلی جاها دروغ گفتم خیلی وقت ها دل شکستم به یه ادم متاهل رو دادم 

اوایل ازدواجم با یه پسر مجرد در حد چت و زنگ رفیق شدم

اخلاق های خیلی بدی داشتم

اما 

اما

خداروووووشکر میکنم که خیلی هاشو اصلاح کردم و دیگه اون ادم خر و احمق و بی فکر پنج شیش سال پیش نیستم

قشنگ دنیا چرخید همه چیز به سر خودم اومد

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏