2777
2789

دیوونه شدم میگم بچم نمیمونه میمیره آخه بچه که تو شکمم سالمه چطوری میمیره؟؟

یکی تو ذهنم میگه بچت نمیمونه فلان میشه 

همش استرس وارد میکنن به زن حامله 😭

این فکرا طبیعیه نه؟

مرگ و زندگی دست خداست مگه نه؟

این همه خدا میگه وقتی همه کارات دست منه غصه چیو میخوری توو 

این همه میگن تا وقتی قدرت دست منه حق نداری بترسی

وقتی میگه من بچت سالم دنیا میارم و نگهش میدارم

باز این فکرا چیه؟

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکات همش درمورد اینه ک

چ‌فکرایی میاد سراغت

بجاش ذکر بگو ینی چی بچم‌مرده بدنیا میاد

دور از جونش فقط دکر بگو

برواعمال مخصوص هرماه رو از نت پیدا کن اعمال انجام بده انقدر فکرای بد نکن

هورمونات به هم ریخته باعث اضطراب و وسواس فکری شده!همه باردارا از این فکرا میکنن فقط یکی از همون اول بهش محل نمیده یکی هم بهش پروبال میده که نتیجه ش میشه در از جون افسردگی بعد اززایمان!

در این مواقع سریع با یه کاری جواست رو پرت کن

قبلش که هیچی،من بعد از زایمان هم این فکرا توی سرم بود، نمیدونم بخاطر افسردگی بعد از زایمان بود یا بهم خوردن هورمونها، یه صدایی بهم میگفت بهش دل نبند، دیگه کم کم سعی کردم صدا رو نشنیده بگیرم و بقول شما امانتی هست که خدا بهمون داده،فقط میتونیم خوب مراقبش باشیم

شیطان رجیم به فکرت نفوذ پیدا کرده .پسه گردنته و دائم داره بهت القائات  ذهنی و فکری میکنه و غش غش میخنده بهت خدا لعنتش کنه اعوذ بالله من الشیطان الرحیم بگو و

ذکر زیاد بگو تا این افکار رو به ذهنت رسوند لا حول ولا قوة الا بالله  بگو و چندین مرتبه تکرار کن تا ولت کنه 

این حربه شیطانه برای هر آدمی هر کس رو به یه نحوی میخواد از راه بدر کنه 

پناه ببر به خدا عزیزم و قران زیاد بخون و صوت قرآن بزار تو خونه ات با صدای تقریبا بلند که راه ورود فرشته ها به خونت باز بشه 

هیچ مشاوری جز یاد خدا آرامش فکر و قلب به آدم نمیتونه بده