2777
2789
عنوان

هر روز خواهر و برادرای متاهلم خونمونن... هر روز.... خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 143 پست
ببین منتظرم درسم تموم شه برم از این شهر . برم یه جای دور برای طرح که دیگه نبینمشون‌. دلم برا پدرم خی ...

🙁🙁🙁حتماً برو دوست گلم .... حتما حتما حتما برو و تا مدتهااااااااااا هیچ خبری ازشون نگیر تا بفهمن کاری ک باهات کردن مزه اش چیه... خدا رو خوش نمیاد رفتاری ک باهات دارن

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
از اون بهترتر میاد❤️ ولی این مشکلتو من یه جور دیگه داشتم🤦🏻‍♀️ همه فامیلمون همش خونمون بودن😣 مه ...

باورت میشه وقتی میاد خونمون زنگ میزنه میگه داییم هم بیاد اینجا؟ یا اینکه زن پسرعموی بابامو دعوت میکنه میگه وقتی من اومدم خونه بابام شمام بیاین دور هم باشیم؟ اونم توی ایام کرونا

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزمممممم انشالله ب حق ۵ تن یه مرد مهربون و عاشق و خانواده دوست قسمت بشه برات  منم بجه آ ...

ممنونم مهربون جان

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
عزیزم  سخت نگیر شما هم برو پیششوو خوش بگذرون مگه نمیگین همیشه اونجا مهمونن پس یعنی مادرتون همیش ...

سر بزنن مشکلی ندارم. شبو برن بشینن خونشون هی درد و غصه و ورمشو نیارن خونه ما.

دیشب دامادمون زنگ زده میگه دخترتون روانی شده داد و بیداد میکنه بیاید ببینید چشه. رفتن ورش داشتن اومدن خونه ما. از دیشبه خونمون ملتهبه. یا اون یکی خواهرم میره سر کار فقط بچه شو میاره میزاره با دردسراش. نهار شامو که تکمیل خورد آوار میشه سر بابام که ببره بزارتش خونشون. جدیدا هم ماشین خریده یهو میبینی ۷ صبح زنگو میزنه یا ۱۱ شب میاد خونه ما. 

بیمارستانامون بخاطر کرونا الان نیس. بخشامون تعطیله. نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم. بخدا قبلا شده بود ...

عزیزم کاش مستقل میشدی 

ایشالله طرح بری یک شهر دیگه کمتر خونه باشی 

امان از پدر و مادر هایی که بچه های خودشون رو از خونه دلسرد میکنن

مراقب خودت باش و کم کم مستقل شو به امید خدا 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
چرا نداری گلم توکل ات ب خدا ... امشب ب نیت ازدواج تو صلوات میفرستم ⚘

فدات شم عزیزم. خیلی دلم گرفته بود یعنی واقعا مادری که براش مهم نیس دختر خودش توی عذابه سه روزه لب به چیزی نزده چجور میشه گفت بهش مادر؟ بخدا خسته ام از دستش. عهد کرده بودم اینجا تاپیک ناله و غصه نزنم ولی نمیشه‌. خیلی حالم بده ممنونم از دعای خیرت

عزیزم من نمک رو زخمت نپاشیدم !!! من میگم وقتی شرایطشو نداری  از اون خونه بری   پس  خ ...

دلم خیلی از دست کاراشون میشکنه و میسوزه. دست خودم نیست که تفاوت قائل شدنا رو ببینم و دلم نسوزه

دلم خیلی از دست کاراشون میشکنه و میسوزه. دست خودم نیست که تفاوت قائل شدنا رو ببینم و دلم نسوزه

همین فرق گذاشتنا باعث شد منم پنج سال نرم خونه مادرم سر بزنم اونم یادش نبود دلم ازش گرفته بودتو غربت😪تازه من دختر ارشد بودم.. بعد میگن بهشت زیر پای مادراس😑😐

هر بار این درو محکم ببند برو
دردم پختن یا خوردن نیس. فرق گذاشتنه عزیزم. هرکی از خارج این خونه بیاد عزیزه هرکی داخل خونه س(من و با ...

عزیرم مادر و زن خونه که بشی متوجه میشی چقدر سخته برا یه زن مدام بپزه و بیاره و بخورن و جمع کنه هر روز روزی دوبار واقعا سخته....

مادرتون فرق نمیزاره ولی وقتی مجبور نیست به خودش استراحت میده درواقع کاری به خواهر برادرات نداره با زن و شوهراشون رودربایستی داره و مجبوره بپزه دیگه به هر حال رودربایستی بهش انرژی میده شما از این فرصت استفاده کن و خوشحال باش لااقل بخاطر اومدن اونها مادرتون  وفت میزاره و شام و ناهار میپزه و قهر نکن گلم کار درستی تیست شما به هر حال قراره یه پزشک بشی و باید شان خودت را حفظ کنی 

از طرفی همین که مادرتون مزاحم تنهایی و درس خوندنت نمیشن یعنی بهت احترام میزارن گلم انشالله با یه پزشک یا یه مرد شایسته ازدواج میکنی میبینی برا تو هم کم نمیزاره بنده خدا

البته من خودم مخالفم متاهلها هر شب خونه پدرو مادراشونن و این را خودخواهی میدونم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اره

بیچاره مامان😖😖بچه هم دارن لابد

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
بیچاره مامان😖😖بچه هم دارن لابد

اره هرکدوم دوتا به اضافه شوهر میشن چهارتا

۳تا دخترن که میشن سرجمع ۱۲نفر😂😂😂😂

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"