2777
2789
عنوان

هر روز خواهر و برادرای متاهلم خونمونن... هر روز.... خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 143 پست
به نکته خوبی اشاره کردی! نازم که خریدار نداره هیچی.  مردن و زنده بودنمم براشون فرقی نداره. وقتی ...

عزیزم من نمک رو زخمت نپاشیدم !!!

من میگم وقتی شرایطشو نداری  از اون خونه بری   پس  خودتو آزار نده و انتظاره  ازشون نداشته باش ، قهر نکن احترامشون بزار ،  بساز باهاشون  تا  انشالله   به موقعش  یا با ازدواج خوب  یا با رفتن سره کار جدا بشی مستقل شی

الان  واسه خودت جنگ اعصاب درست کنی  مشگلت حل میشه ؟

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
به برکتی که الان جلومه خواهرهمسرم همین مدلیه همیشه اینجان مگه چی بشه ما رنگ خونشو ببینیم میگه همش خ ...

زنداداش منم

مامان منظورش مادرشوهرته؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه روز دو روز برم تو اتاقم. هفت روز هفته رو برم تو اتاقم؟ میان شبو می مونن‌. من کلا حرفم غذا خو ...

باید تحمل کنی چاره نیس سرکار برو ذهنتو مشغول کن با دوستات بیرون برو خوش بگذرون از فکر خونه بیرون بیای

به برکتی که الان جلومه خواهرهمسرم همین مدلیه همیشه اینجان مگه چی بشه ما رنگ خونشو ببینیم میگه همش خ ...

وای من داشتم به همین فکر میکردم که دختر خونه انقدر از این رفت و آمدای بی ملاحظه عذاب میکشه وای به حال عروس اینجور خونواده ها...

امیدوارم زودتر مستقل بشید عزیزم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خب شما هم ازدواج کن،تا بتونی اونا رو درک کنی

اگه جریان خواستگار آخرمو و رفتار مادرمو بگم اولین نفری که بخواد بگه از چاله نیفتی تو چاه خودتی! بابا بخدا یه کیس خوب (منظورم خیلی عالی و پولدار و خوشتیپ و اینا نیس که اگه باشه هم بازم با توجه به شرایط کلی من خواسته عجیبی نیس) منظورم یه آدم نرمال با شرایط نسبی خوبه که به من بخوره اگه بیاد بخدا نه نمیگم. 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
زنداداش منم مامان منظورش مادرشوهرته؟

اره

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ببین یه روز دو روز برم تو اتاقم. هفت روز هفته رو برم تو اتاقم؟ میان شبو می مونن‌. من کلا حرفم غذا خو ...

😳😔

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
وای من داشتم به همین فکر میکردم که دختر خونه انقدر از این رفت و آمدای بی ملاحظه عذاب میکشه وای به حا ...

ممنونم 

ولی امیدی ندارم

هم اینکه شوهرم ازاینجا بلند نمیشه چون میگه پدرومادرم تنها میمونن هم اینکه مادرشوهرم نمیذاره ما مستقل بشیم

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

استارتر من جات بودم انشالله ک ازدواج کردم ماهی یکبار هم سر نمیزدم بهشون .... چقدر بی انصاف..😕😕😕

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
ممنونم  ولی امیدی ندارم هم اینکه شوهرم ازاینجا بلند نمیشه چون میگه پدرومادرم تنها میمونن هم ا ...

بگو کجا تنهان دختراش همش اینجا ان ک 😒

باید تحمل کنی چاره نیس سرکار برو ذهنتو مشغول کن با دوستات بیرون برو خوش بگذرون از فکر خونه بیرون بیا ...

بیمارستانامون بخاطر کرونا الان نیس. بخشامون تعطیله. نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم. بخدا قبلا شده بود میرفتم یه کتابخونه ای جایی. حتی شده میرفتم یه روز تمام زیارت و با دوستام بیدون و اینا. الان امکان اونم نیس. نمیدونم حالمو میفهمید یا نه ولی امیدوارم هیچکس توی شرایط من نباشه هیچ وقت. 

عزت و احترام ندارم چون از این خونه نرفتم و به اندازه خواهر برادرامم بهم محبت نمیشه چون مشکلات اونا رو ندارم ‌ والا اونام اشتباه انتخاب کردن رفتن توی زندگی اشتباهی. الان که درگیرن و مشکل دارن من که نباید تاوان شو بدم. ضمن اینکه می بینم مد نظرم زندگی هیچ کدومشون نیس. البته من دوتا خواهرمن که کلا همیشه آوار نیشن خونمون‌. سومیه نرماله شکر خدا. هفته ای یه بار میاد بعد شامم میره عزت احترامشم سر جاشه

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

عزیزممم کلا خدا صبرت بده خییییلی بده خیییلی که آدم توی خونه ش هرجا که باشه حریم خصوصی یا آرامش نداشته باشه

من از ته قلبم آرزو میکنم یه کیس عالی و خوب همین روزا پا پیش بذاره و یه ازدواج توپ و دلخواه داشته باشی👊

مطمئنم عروسی کنی همه چیز برعکس میشه و چون ته تغاری بودی مامانت بیشتر از بقیه خواهربرادرا هواتو داره و لوست میکنه

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
بگو کجا تنهان دختراش همش اینجا ان ک 😒

اینجا وظیفه پسره که مواظب پدرومادر باشه

پدرومادرشون سرپائن بخدا

استارتر من جات بودم انشالله ک ازدواج کردم ماهی یکبار هم سر نمیزدم بهشون .... چقدر بی انصاف..😕😕😕

ببین منتظرم درسم تموم شه برم از این شهر . برم یه جای دور برای طرح که دیگه نبینمشون‌. دلم برا پدرم خیلی میسوزه و واقعا آدم خوب و مهربونیه. مامانم از اوناس که آدمو دق مرگ میکنه. بخدا ازش نمیگذرم