2777
2789
عنوان

هر روز خواهر و برادرای متاهلم خونمونن... هر روز.... خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 143 پست
انشاءالله همین روزا یکی پیدا بشه که باهاش خوشبخت باشی..دیگه هر کسی یه مشکلی داره تو زندگی ..یکی با ش ...

فدات شم ممنونم عزیزم

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
اصلا نه به دار بود نه به بار. قرار بود بیرون همو ببینیم. بعدم به گوشم رسید رفته به خواهرم اصرار کرده ...

الهی که همه به آرامش برسن عزیزم

ممنون از دعای خوبت😘

واقعا خواستگاری هم شده معضل

تاپیک خواستگارم که ترکید تاپیک آخرم راجع بهش بود منم الان یه خواستگار دارم باور کن هنوز نگفتم به هیچکس فقط اینجا اومدم و بچه ها زحمت کشیدن کلی راهنماییم کردن یه سریشون هنوزم تو خصوصی پیام میدن راهنمایی میکنن ولی به خونوادم هنوز حاضر نشدم بگم اااانقد که اذیت میشم فک کن خودم استرس دارم مثلا مراسم منه بعد راه میرن از من سوالای جور وا جور میپرسن استرسمو زیاد میکنن یا مامانم منو به کار میگیره هی اینو بشور اونو بشور دیوووونه م میکنه اشکمو در میاره از بس فکر میکنه و حرف میزنه تا روز خواستگاری هزاربار جای من جواب خواستگار میده😶😶میگم مامان جای منم فک میکنی و نتیجه اعلام میکنی؟میگه آره من مااادرتم میگم حالا بذار بیاد بعد نتیجه بگیر😑

کلا از خواستگاری متنفرم دلم هیچ مراسمی نمیخواد حالم از استرس بهم میخوره نمیخوام بابت هیچ موضوع مسخره ای انقد استرس بکشم 

کلا اولین خواستگارامم عمم پیدا کرده بود بعد خواهرم عروس عممه زنگ زد ازم پرسید منم اوکی دادم بعد گفت اگر مامان مخالف بود راضیش میکنم دیگه چون مامان استرسیه میدونست چجوریه گفت تو فقط به جواب خودت فک کن مامان با من گفتم حالا ببینیم چی میشه هنوز که نگفتیم

آقا اینطور برات بگم که مامانم به خواهرم گفته بود این به فلان دلیل به درد ازدواج نمیخوره بعد خواهرم دو تا هم گذاشت رو حرفای مامانم کلا رأی مامانمو زد😑😑😑مامان از توافق ما خبر نداشت اومد نشست حرفای خواهرمو تعریف کرد دیدم عوض حمایت زده منو پوکونده😧

بعد از کلی وقت خودش برگشت گفت راستی حق با مامان بود من نتونستم قانعش کنم گفتم مهم نیس میخواستم بگم دیدم چقد تلاش کردی میتونستی لااقل هیچی نگی نه که دو تا هم خودت جهت تایید اضافه کنی😑😑

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مجرد بودم همیشه درست سر شام وقتی غذا خیلی مورد علاقم بود یکی از خواهرام سر می رسیدن و غذا کم می ...

مامان من که از غذای مورد علاقم به اندازه ی یه وعده میپزه بعد یادش میفته که اونام دوس دارن هی از سهم ما برمیداره میذاره روش که بمونه بعدا بخورن😒😒

یه بار اومد از بشقابم که هنوز دست نزده بودم غذا برداره چنان جیغ زدم تازه به خودش اومد 

آدم جوگیر😠😠

گفتم من گرسنمه واسه چی باید واسه یکی دیگه غذا بذاری؟تو آدمی؟انسانی؟محبت میدونی؟من گرسنه بمونم که یه وقت اونا هوسشون نشه؟؟؟دیوونه شده بودم ینی 

دیگه هم نذاشتم واسه کسی چیزی بذاره گفتم هر جا هرچی بذاری میخورم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
مامان من که از غذای مورد علاقم به اندازه ی یه وعده میپزه بعد یادش میفته که اونام دوس دارن هی از سهم ...

من یه مدت غذا میپختم. بوی غذا سیرم میکرد. مامانم اینا میخوردن منم یکم همراهیشون میکردم. بعد بقیشو داداشم اینا میومدن مامانم پیشکش میکرد به اونا.  بعد من می موندم به افق خیره میشدم که غذایی که من درست میکنم ندین بره. خودم هنوز گشنمه.

یه مدت دیگه غذا درست نکردم. الانم میگه خودت بپز خودت بخور. یکی دو هفته پیش اندازه خودمون اکبرجوجه درست کردم، هم خورد هم برد به خواهر برادرم داد خود من زیاد میلم نبرد.هفته بعدش سه عصر اومدم خونه با خواستگارم ۴ قرار داشتم. غذا حاضر نبود. من رفتم برا خودشون جوج سیخ زدن خوردن. بخاطر اینکه هفتع قبلش من برا خودمون جوجه درست کرده بودم. بعد بهش گفتم چیزیت میشد اگه غذا رو تا سه آماده میکردی منم میخوردم؟ 

در کمال ناباوری گفت میخواستی نری سر قرار. هم خدا رو میخوای هم خرما! همینی که هست. من گرسنه و عصبی رفتم سر قرار خواستگارم که بعد از مدتها یه نفر معرفی شده بود. ینی چون من داشتم میرفتم پیش خواستگارم باید یا غذا رو میخواستم یا خواستگار رو! هنوزم درکش نکردم. خیلی دلم پره از دستش

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
من یه مدت غذا میپختم. بوی غذا سیرم میکرد. مامانم اینا میخوردن منم یکم همراهیشون میکردم. بعد بقیشو دا ...

من خیلی حساسم ینی تا نگم مامان غذا نمیدی؟مامانم غذا نمیده به کسی

نه که بد ذات باشما ولی مثلا طرف قبلش میگه نمیبرم غذا زیاد دارم میگم مامان اینو میبره مجبور میشه غذا قبلیارو بریزه دور پس نده

ولی مثلا بچشون مریض باشه مامانمم نده خودم غذا میدم که به بچه بیشتر برسن وقتشون برا غذا هدر نره

مامان من کارگر که میخواست بیاد خونمون هر چی گفتم غذای گوشتی درست نکن گوشت نداریم گفت نه من باید لوبیا پلو بپزم چرا؟چون کارگرای یکی از آشناهامون بود میخواست کلاس بذاره یعنی اون چه تو خونه داشتیم تو حلق اینا کرد میوه ی درجه یکی که برا خودمونم زورکی میخره خرید آورد با اینکه از قبلم همون میوه رو داشتیم

گفتم حداقل اینو نده بذار برا خودمون خلاصه هر چی گفتم نمیذارم و فلان تا رفتم مصالح بخرم بیام برده بود داده بود بهشون بعدم لبخند پیروزمندانه تحویل من میده

بعد یه بار میخواست کارگر بگیره برا خونه تکونی من خودم انجام دادم اونم هی میگفت پولشم میدم خودت و فلان

از صب تا عصر کوفتم نداد بخورم گرفت خوابید

گفتم فک میکردی منم کارگرم به جای امر و نهی کردن یه چیزی میپختی اون روزم هیییییچی تو یخچال نبود ینی وقتی کارم تموم شد دیدم معدم داره سوراخ میشه واقعا به خودم گفتم خاک بر سرت با این زندگیت

ولی در کل به مامانم حق میدم اگر غذا نپزه من خودم غذا پختن خیلی انرژیمو میگیره همیشه هم دوس دارم بچه هام زود از آب و گل در بیان و کمک حالم باشن طفلک مامانا باید تا این سن دنبالمون باشن من کلا تو غذا خیلی اذیت نمیکنم هر چی بده میخورم نده هم نمیخورم از مزشم ایراد نمیگیرم فوقش کم میخورم مامانم همیشه میگه تو چون بلااستثنا همیشه بشقابتو تمیز میکنی آدم نمیفهمه دوس داشتی یا نه؟

من خیلی حساسم ینی تا نگم مامان غذا نمیدی؟مامانم غذا نمیده به کسی نه که بد ذات باشما ولی مثلا طرف قب ...

عزیز دلم. خدا اجر کار و مهربونیتو بده. بخدا منم توی غذا ایراد گیر نیستم . (گرچه ایرادم بگیرم میگن همینی که هست) چیزی که باب دلم نباشه نمیخورم هیچی ام نمیگم. مثلا کسی ندیده من تابحال آبگوشت بخورم یا ماهی. بلا استثنا وقتی ماهی داریم من برنج خالی با ماست یا گوجه یا نیمرو میخورم. درد من از زدن تاپیک غذا نبود( قسمنی از درد دلم به غذا مربوط بود) درد اصلی من این بود که مادرم بین من مجرد و بقیه بچه هاش که متاهلن واقعا فرق میزاره. من دلم میشکنه اذیت میشم. من الان تنها دخترشم توقع دارم هوای خودم و دلمو داشته باشه. مگه چقد دنیا ارزش داره که من بخوام بخاطر غذا دل مادرمو برنجونم ولی واقعا خودم میسوزم خاکستر میشم. درسته خانواده شلوغی هستیم ولی واقعا من کسیو به عنوان حامی ندارم. همیشه نامردی کردن درحقم

عزیز دلم. خدا اجر کار و مهربونیتو بده. بخدا منم توی غذا ایراد گیر نیستم . (گرچه ایرادم بگیرم میگن هم ...

میدونم درکت میکنم ولی نصف اینا کلاس گذاشتنه

مادرا وقتی بچشون از خونه میره باهاش رو درواسی دارن بچشونم که هست خب دوسش دارن دوس دارن که بیاد پیششون ولی باید هوای همه رو داشت

من خودم گاهی که حال ندارم و میدونم میخوان بیان میگم این هفته از الان برنامه بریزین برین جایی چون من اصلا حوصله ندارم مامانمم براش سخته بیرون رفتن هی طفره میره ولی امتحان داشته باشم میگم بگو نیان هی بچه ها میان دور و برم توجه نکنم کوچیکن ناراحت میشن 

بنظرم برو کتابخونه درس بخون خودت خودتو تحویل بگیر برا خودت غذا بپز میوه ببر خودت توجه کنی اونام بالاخره توجه میکنن