2777
2789
عنوان

هر روز خواهر و برادرای متاهلم خونمونن... هر روز.... خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 143 پست
اره هرکدوم دوتا به اضافه شوهر میشن چهارتا ۳تا دخترن که میشن سرجمع ۱۲نفر😂😂😂😂

دقیقا مثل ما 

فکرم میکنن زرنگن😒😒

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم خیلی از دست کاراشون میشکنه و میسوزه. دست خودم نیست که تفاوت قائل شدنا رو ببینم و دلم نسوزه

والا خانواده ی من که کلا فرق میزارن خودتو ناراحت نکن صددفعه مامانم گفته دردوبلای داداشت وخواهرت بخوره توسرت 😐

کاری نمیشه کرد بزن به بیخیالی

برا سلامتی کنجدم صلوااات😍😍😍😍

سلام یه لحظه فکر کردم خواهر شوهر منی ولی دیدم شما میخونی  عزیزم شوهر منم هر روز  میرفت  خونهمامانششمیخونیدمامانشراضی نبودم دم خواهر شوهرم گرم یه روز قهر کرد گفت از این  خونه میرم  ما هم راحت شدیم  آلان دو ماه نرفتم ریختشون رو ندیدم

واقعا حق داری

خانم ها لطفا آنقدر مزاحم زندگی بقیه نشید خیلی دلتون تنگ می شه سه روز برید سه روز هم بگید مادرتون بیاد 

ببینم شوهراتون تحمل دارن 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
منم مثل شما منم بچه ی آخرم کلی هم ازم کار میکشن و کلی هم انتظار بی جا دارن آخرم میگن مامان دستت درد ...

عزیزززم 😁 منم بچه دار همشون بودم بخدا ،اخرم یه چیزی بارم میکردن میرفتن

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
عزیزززم 😁 منم بچه دار همشون بودم بخدا ،اخرم یه چیزی بارم میکردن میرفتن

😍والا

منم همینطور ۴تا نوه داریم همشونم دنبال منن کلی تحویلشون میگیرم کلی نگهداری میکنم دستشویی ببر غذا بده بازی کن گاهی حتی شده غذا هم خودم پختم باز میگن مامان دستت درد نکنه زحمت دادیم خدافظ😑😑بعد رفتن گفتم مامان دستت درد میکنه؟گفت نه گفتم چی میگن اینا؟؟😆😆 بچه هات چقد نمک نشناسن من از صب رو پام دست تو درد نکنه؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
😍والا منم همینطور ۴تا نوه داریم همشونم دنبال منن کلی تحویلشون میگیرم کلی نگهداری میکنم دستشویی ببر ...

😁😁😁 عزیزم خسته نباشی واقعا،درکت میکنم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
😁😁😁 عزیزم خسته نباشی واقعا،درکت میکنم

😘😘سلامت باشی کرونا نجاتم داد😆😆جزو معدود انسان هایی هستی که درک میکنی😂😂