2777
2789
عنوان

هر روز خواهر و برادرای متاهلم خونمونن... هر روز.... خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 143 پست
ما هم همیشه خونه مامانمونیم 🙄🙄 غیر مادرمون کسی رو نداریم که

هفت روز هفته؟ ینی یه روزم خونه خودتون نمی مونید؟

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری عزیزم منم ته تغاری بودم دیر هم ازدواج کردم،وقتی میومدن خیلی دوست داشتم ها ولی یجورایی ناراحت ...

منم مثل شما

منم بچه ی آخرم کلی هم ازم کار میکشن و کلی هم انتظار بی جا دارن آخرم میگن مامان دستت درد نکنه خدافظ😑😑😑 منم هویجم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
دقت نکردی میگم هفته ای هفت بار میان. میان شبو می مونن. مخل آسایشن کلا

حق داری

کسی که ازدواج کرده یعنی مستقل شده نه که ینفر بره وچندنفری بیاد خونه بابا تلپ شه

هرچیزی حد واندازه داره هفته ای ۳روز واقعا زیاده

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه آخر بودن خیلی سخته. منم تجربشو داشتم هر روز خدا میرفتیم با مامان بنده خدام بار میکردیم میخریدیم میاوردیم اون بنده خدا میشست و میپخت و میزاشت جلوشون عصرم میرفتن من میموندم و یه کوه ظرف و خونه ریخت و پاش. فرداشم رروز از نو روزی از نو. بعد( دور از جون مادر و پدر شما) یه روز وسط همین زحمتا مادرم سکته مغزی کرد بعد دو ماه از کما درومد ولی زمین گیر شد. پدرمو گذاشتن سالمندان مادرمم چند ماه ساپورت کردن بعد ول کردن به امان خدا و من! فقط سفره مامان باباشونو دوست داشتن بی صفتا. هر چی میگفتم مادر من نکن گوش نمیکرد. بعد بهش ثابت شد بیخودی هی کرده تو حلقوم اینا که دیگه دیر شده بود. امیدوارم بتونی مستقل بشی یا با ازدواج یا تنهایی رو پای خودت وایسی. 

اومدم بگم سلااااااام عشقم درست میشه همه چی درست میشه تازه خودتم میری و چند وقت دیگه مثل اونا مه ...

سلام عشقم. اون سپاهی کچل ام پرید. یعنی اصلا یجوری بود که با من نمی خوند. دیگه امیدمو از دست دادم برا ازدواج.😪

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
دردم پختن یا خوردن نیس. فرق گذاشتنه عزیزم. هرکی از خارج این خونه بیاد عزیزه هرکی داخل خونه س(من و با ...

میدونم حرفت درسته عزیزم . اخلاق مامانت اینجوریه اگه میتونی ازدواج کن یا شاغل شو یا خونه ی مستقل بگیر ک اعصابت راحت شه 

من جای شمام اما خواهر برادرام اندازه جونم دوست دارم خیلی اوقات اعصابشون و ندارم اما واقعا عاشقش نم برای همین حرفی نمی زنم❤️

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

عین خونه بابامه بخدا اینا ٨تا هم نوه میریزن کلا نمیتونسم درس بخونم زناشونم اصلا مثل رستوران میومدن سر سفره من با سن کم با مامانم ک کلا در حال جمع کردن و پختن و شستنه ظرفارو جم و جور و ....دست نمیزدن 

خداروشکر باز من شوهر کردم رفتم 

خیلی سخته درک ات میکنم

همونجور که خونه ی مامان شماست خونه ی مامانه اونا هم هست. دوسشون داشته باش. 

خونه مامان من نیست که. من اینجا مهمون نیستم اینجا خونم محسوب میشه. درسته بگم خونه ی داداشامم خونه ی منه؟ چون به اسم بابامه؟ هفت روز هفته منطقیه؟

عین خونه بابامه بخدا اینا ٨تا هم نوه میریزن کلا نمیتونسم درس بخونم زناشونم اصلا مثل رستوران میومدن س ...

من دیگه امیدی ام به شوهر کردن ندارم 

سلام عشقم. اون سپاهی کچل ام پرید. یعنی اصلا یجوری بود که با من نمی خوند. دیگه امیدمو از دست دادم برا ...

از اون بهترتر میاد❤️

ولی این مشکلتو من یه جور دیگه داشتم🤦🏻‍♀️

همه فامیلمون همش خونمون بودن😣

مهمون هفته ای ماهی یکی دو بار نه هر روز😭

حریم خصوصی رو تبدیل به لواشک میکنن اینجور مهمونا

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
سلام عشقم. اون سپاهی کچل ام پرید. یعنی اصلا یجوری بود که با من نمی خوند. دیگه امیدمو از دست دادم برا ...

الهی عزیزمممممم انشالله ب حق ۵ تن یه مرد مهربون و عاشق و خانواده دوست قسمت بشه برات 

منم بجه آخر بودم و خواهر برادرا میومدن باید دور از جون عین خر کار میکردم بخاطر خدا یه استکان از زمین برنمیداشتن آخر هم ۴ تا متلک بار میکردن بهم ... من ک تا۲۲ سالگی مجرد بودم عاصی شدم چ برسه ب تو

خدا کمک ات کنه❤❤⚘

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟