2777
2789
عنوان

هر روز خواهر و برادرای متاهلم خونمونن... هر روز.... خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3179 بازدید | 143 پست

همونجور که خونه ی مامان شماست خونه ی مامانه اونا هم هست. دوسشون داشته باش. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادرت درست میگه  اونا حتی هفته ای چهاربارم بیان مهمونن باور کن کار درستی میکنه مامانت قه ...

دقت نکردی میگم هفته ای هفت بار میان. میان شبو می مونن. مخل آسایشن کلا

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

منم میرم خونمون خواهرم اینجوری رفتار میکنه.ــ خونه بابانه 😕

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر
عزیزم یه سوال غیر مرتبط شما دکترای چی داری؟ شاغلی؟

دانشجوی پزشکی ام. سال ۵

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

توقعت زیاده  خونه پدر مادرشون  امید دارن ، دوست دارن  وقتی پدر و مادرت هم دوست دارن  شما چه کار دارین؟ 

تو نمیخواد قهر کنی  اما  میتونی  اوقات بیشتری تو اتاقت بگذرونی ، شام و نهارت هم بخور که گشنه نمونی  وقتی نازت خریدار نداره،  بیکاری  خودتو اذییت میکنی!!!

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

حق داری عزیزم منم ته تغاری بودم دیر هم ازدواج کردم،وقتی میومدن خیلی دوست داشتم ها ولی یجورایی ناراحت هم میشدم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
والا چی بگم حرف بزنید محکوم میشید به حسادت ولی در کل حق دارید آدم باید احترامش دست خودش باشه. مزا ...

👌👌

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
خودت بپز خب 

دردم پختن یا خوردن نیس. فرق گذاشتنه عزیزم. هرکی از خارج این خونه بیاد عزیزه هرکی داخل خونه س(من و بابام) از نظر مادرم بی ارزشه