2777
2789

راستش من یه مادر شوهر خیلی مهربون دارم میریم خونشون یه عالمه منو ماچ و بوسه میکنه ،اصلا هم راضی به زحمت ما نیست فضولی نمیکنه تو زندگیم اما چون تا حالا برام هیچ پولی خرج نکرده یه حس بدی دارم نسبت بهش هم اون هم پدر شوهرم یعنی کادو سر عقد شوهر خریده بود ،کادو پا گشا شوهرم خودش خرید اونم چی لباس تو ارزانی بود اون موقع نکرد یه تیکه طلا بده بهم  ،حالا همه میگن خوش بحالت مادر شوهرت خوبه ولی م میگم ما که خوبی ندیدم به پسرشم خرج کردن و کادو دادن یاد نداده  این جور مهربون بودن چه فایده داره آخه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز مادرشوهر و پدرشوهر برای عروس و مادرزن و پدرزن برای داماد وظیفه ای ندارن پول خرج کنن

فقط تو ایران داماد و عروس انتظار کادو و پول داره از طرفین

شما که خدای نکرده به کادو یا پول مادرشوهر محتاج نیستی..نه؟

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

خب شاید خوبی کردن و مهربون بودن ایشون در همین حد میدونه شما کادو و هدیه هم نشانه مهربانی میدونی . 

در کل هدیه دادن خوبه همانطور اشتباه نکنم در سخنی از امیر المومنین علی (ع) هم داریم که هدیه دادن محبت رو زیاد میکنه

بیشترم میدونید چی حرسمو در میاره پیش همه میشینه پا میشه میگه این عروسم خیلی خوبه کم توقعه اگه مثلا فلانی میگرفتیم باید زندگیمون میریختیم به پاش  ،این هیچی نخواست

لامصب من باید بگم مادر شوهر جان برو به من طلا بخر این و بخر اونو بخر خودت باید شعور داشته باشی خو...