2777
2789
عنوان

آزمایش ان تی ام مشکل داره😪😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 99 پست
الان خونه نیستم، امشب بزارم نگا میکنی؟ شما سر در میاری؟

اره بزار نگا میکنم

همین الانم میری یه دکتر برات سلفری بنویسه فردا صبح بری انجامش بدی

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن امروز رفتم ک برام غربالگری دومو بنویسه گف آزمایش ان تی ات مشکل داره

چند سالته؟ سونو رو یادت نیست عدد ان تی و ؟ ان بی دیده شد؟

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
دکتر ننوشته مگه آزاد برم

سلفری هیچ‌ بیمه ای رو قبول نمیکنن کلا هم ازاده

فردا جواب ان تیت رو ببر بگو ازمایش سلفری میخوام

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
اره بزار نگا میکنم همین الانم میری یه دکتر برات سلفری بنویسه فردا صبح بری انجامش بدی

دکتر نیس، رفت عمل داشت مگه دکترمو عوض کنم پیش یکی دیگه برم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون

عزیزم شما سونو ان تی و پشت سرش آزمایش خونی ک انجام دادی بایییید میرفتی دکتر تفسیرش میکرد برات ، تیغه بینی دیده شد؟ عدد ان تی چند بود؟ ریسکت چند بود؟  دگ فاصله افتاده غربال دومم ک زمانشو از دس دادی  سونو داپلروبرو انشالله ب امید خدا مشکلی نیس اگه بتونی جواب ازمایش و سونوتو بذاری ببینیم خیلی خوب میشه، بعدشم شما راه حل اساسیت آمنیو یا سل فریه ک چون جوابش حدودا دوهفته طول میکشه شما چون زمان نداری هزینه بیشتر بدی جواب رو زودتر بهت میدن تا اخرین روز هفته ۲۰ مهلت سقط قانونیه ک انشالله برای شما سالمه 

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
عزیزم شما سونو ان تی و پشت سرش آزمایش خونی ک انجام دادی بایییید میرفتی دکتر تفسیرش میکرد برات ، تیغه ...

ممنون، عکسای آزمایشمو فرستادم ببینیدش

اره بزار نگا میکنم همین الانم میری یه دکتر برات سلفری بنویسه فردا صبح بری انجامش بدی

سونو رو فرستادم عکسشو، نگاه کنید لطفا

ممنون، عکسای آزمایشمو فرستادم ببینیدش

عزیزم  این عکسی ک فرستادی سمت چپ ی نمودار رنگی هس میتونی بفرسی ببینم؟ ظاهرا ریسکات ک همه پایینه مشکلی نیس فقط یکی از مارکرا بالاس ک اونم ب تنهایی تفسیر نمیشه بستگی ب اون نمودار داره اگه میتونی بفرس

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
عزیزم  این عکسی ک فرستادی سمت چپ ی نمودار رنگی هس میتونی بفرسی ببینم؟ ظاهرا ریسکات ک همه پایینه ...

عزیزم بچت چیه؟؟ 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته