2777
2789
عنوان

از این خونه و خانواده متنفرم

183 بازدید | 20 پست

میرم بیرون همه موهاشون ببرونه لباسهاشون نیم تنه شلوار بینی هاشون عمل خودشون خیلی خوشگلن

من یک خانواده گهی دارم که حق همه چیز رو از من گرفتن گفتن کت بلند بپشو موها داخل حق هیچ ازادی ندارم دانشگاه رفتم با تهدید و ترس 

خانواده خوب واقعا نعمته

متاسفانه ادمایی که خونواده خوب و حمایتگر دارن هیچ وقت نمیفهمن که بعضیا چقدر تلاش میکنن مثل اونا معمولی باشن و نمیشه.

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده خوب واقعا نعمتهمتاسفانه ادمایی که خونواده خوب و حمایتگر دارن هیچ وقت نمیفهمن که بعضیا چقدر ت ...

من چیزهایی که دخترهای دیگه به راحتی دست میارن من مثل سگ تلاش میکنم تهش هم بهش نمیرسم

ببین با نیم تنه پوشیدن ولخت گشتن هیچ خبری نیس بابات خیلی دوست داره نمیخواد اون دنیا بدبخت شی

بعدا به حرفم میرسی

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 

اینایی که به دختران وزناشون تعصب دارن خودشون از همه کثیفترن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

نمیتونی خونه اجاره کنی بری؟ فکر کنم تحصیلات دختر ارشد باشه و بالای ۲۵ سال میتونه مستقل شه کاملا

ننه نمیتونم اینقدر پولم نمیکشه خودمم ولخرجم خرج روتین پوستی خورد و خوراک دوا درمون زیاد دارم

من چیزهایی که دخترهای دیگه به راحتی دست میارن من مثل سگ تلاش میکنم تهش هم بهش نمیرسم

متوجه هستم خیلی سخته متاسفانه عدالت وجود نداره 

گفت: بیا به عقاید هم احترام بگذاریم. گفتم: نه دلیلی دارد و نه ضرورتی، همین که کاری به کار هم‌ نداشته باشیم کافیست.